ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 20 Ιουλίου 2016

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει «εφ’ όλης της ύλης» όλα τα ζώδια, η σημερινή μέρα θα έχει εντάσεις και προβληματισμούς.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος σε αναγκάζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν, τόσο στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όσο και στην καριέρα σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αποδεσμευτείς από τις εξαρτήσεις σου και να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και συνειδητοποιώντας ότι ένα «τέλος», φέρει πάντα την σφραγίδα μιας νέας αρχής.
Ερωτικά
Νοιώθεις πως ασφυκτιάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση.. Τελικά όμως θα έχεις την ευκαιρία να... αναφωνήσεις «ω γλυκό μυστήριο της ζωής, επιτέλους σε βρίσκω»!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Με την Πανσέληνο και τον Πλούτωνα να «συνωμοτούν» σε βάρος σου, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να δοκιμάζονται, ενώ στο περιβάλλον σου γίνονται κάποια «υποχθόνια» πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά αυτές μπορεί να είναι μόνον οι αφορμές να πάρεις κάποιες αποφάσεις «εφ’ όλης της ύλης». Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σηματοδοτήσει απρόβλεπτες καταστάσεις σε σχέση με ζώα, φυτά και καλλιέργειες.
Ερωτικά
Είναι δύσκολο να «δραπετεύσεις» από τις εμμονές σου κι ότι κι αν συμβαίνει γύρω σου, το πιθανότερο είναι να παραμείνεις «κολλημένος/η» σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που δεν σου «έκατσε». Ο Άρης όμως σου λέει απλά, να προχωρήσεις μπροστά!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου, ο προβληματισμός σου για την πορεία των οικονομικών σου μπορεί να αποδώσει αν κινηθείς σε μια ρεαλιστική βάση, υπολογίζοντας όχι μόνον τις δικές σου δυνατότητες αλλά και τις γενικότερες συγκυρίες. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου υπενθυμίζει ότι οι «ισχυροί» σε βοηθούν μεν οικονομικά, όχι όμως χωρίς σοβαρά ανταλλάγματα, με πρώτο και κύριο την απώλεια της ανεξαρτησίας σου!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία, είτε διά ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την ζωή σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια εξαιρετικά «πειστική» ερωτική εμπειρία, που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Με την Πανσέληνο να σε επηρεάζει «εφ’ όλης της ύλης» μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων καταστάσεων που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις, μην επιτρέψεις να «μαυρίσουν» την ψυχολογία σου. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας θα σου δώσει την ευκαιρία να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να διερευνήσεις «άλυτα» μυστήρια, δίνοντας ενίοτε τις δικές σου απαντήσεις.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση έχεις την δύναμη να «αναστήσεις ακόμη και πεθαμένους», πολύ δε περισσότερο τα συναισθήματα και την ερωτική σου διάθεση. Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα απρόσμενο δώρο, που θα σε συγκινήσει με όλες τις... θετικές συνέπειες!


ΛΕΩΝ
Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις «πράγματα και θάματα», με κίνδυνο να χάσεις όση αθωότητα σου έχει... απομείνει αλλά από την άλλη θα σου δώσει τα όπλα για να προστατευτείς από αντιζηλίες και δόλιες επιβουλές. Παράλληλα, με την Πανσέληνο να επηρεάζει την σωματική και ψυχική σου ευεξία, καλό είναι να μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, αφού μπορεί να υποκρύπτουν κάτι σοβαρό.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, οι ευκαιρίες για κάτι νέο δεν θα σου λείψουν, καλό είναι όμως να «ξεμπερδέψεις» πρώτα με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από το πρόσφατο παρελθόν σου. Ακόμη πρόσεξε μήπως μπλέξεις άθελα σου σε μια παράλληλη κατάσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος συμβάλλει σε ανακατατάξεις στις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με αμφιλεγόμενους σκοπούς. Σε σχέση πάντως με τις φιλίες σου, πολλές από τις εξελίξεις φέρουν την σφραγίδα του Πλούτωνα, είναι δηλαδή αναπότρεπτες ή «μοιραίες» Αν βέβαια διαπιστώσεις ότι ο ρόλος ενός προσώπου είναι τουλάχιστον «ύποπτος», δεν έχεις παρά να διακόψεις τις σχέσεις σου μαζί του.
Ερωτικά
Πάνω που κόντευες να τα «βάψεις μαύρα», ο Δίας, που σε έχει ακόμη υπό την προστασία του, σου αποδεικνύει ότι μάλλον υπερέβαλες. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ, αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματα σου, που αργά ή γρήγορα θα βρουν τον... στόχο τους!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος σου επιφυλάσσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με τα οικογενειακά, τα επαγγελματικά σου αλλά και οτιδήποτε «σημαίνον» στην ζωή σου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου θέτει δίλημμα σε σχέση με μια δελεαστική προσφορά, η οποία όμως δεν είναι και τόσο... άμεμπτη ηθικά! Παράλληλα, ίσως γίνεις μάρτυρας ενός θλιβερού επεισοδίου.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας κι ο Ουρανός δεν σου ζητούν να «γίνεις κομμάτια» αλλά να αναγεννηθείς αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε σε θλίβει ή σε στενοχωρεί. Γι’ αυτό και μπορεί να σου προσφέρουν μια νέα ευκαιρία, που καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου μπορείς να φτάσεις στον πυρήνα των πραγμάτων, αξίζει λοιπόν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωση σου.. Αντίθετα όμως στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια, κλπ), ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε δυσάρεστα βιώματα ή να σε ταλαιπωρήσει, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε άγνωστες περιοχές.
Ερωτικά
«Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός»! Όπου κι αν... κρύβεται η «πηγή» της ευτυχίας σου, σήμερα μπορεί να την ανακαλύψεις ή ακόμα καλύτερα να έρθει να σε βρει εκείνη. Ίσως μάλιστα να κερδίσεις την εύνοια ενός προσώπου με κύρος κι εξουσία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να υπάρξουν πολλά «σκαμπανεβάσματα», οπότε μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας ίσως φέρει στο προσκήνιο κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις, παράλληλα όμως σε καλεί να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους... συμφέρει!
Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου συνιστά να ταξιδέψεις ή να «στοχεύσεις» προς ένα άτομο που διαμένει στο εξωτερικό, αφού οι ερωτικές εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σε... αποζημιώσουν για τον κόπο σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος επηρεάζει τόσο την δική σου διάθεση, όσο και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, που θα έπρεπε να σε απασχολούν περισσότερο, αφού πολύ εύκολα μπορεί να «χαντακωθείς» από ενέργειες άλλων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου τονίζει ότι για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου, χρειάζεσαι απαραιτήτως και μια «κρυφή» υποστήριξη από κάποιο κέντρο εξουσίας.
Ερωτικά
Το «σεξ απήλ» σου είναι ακαταμάχητο καλό είναι όμως να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επαφές σου με αγνώστους. Κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στην «πρόκληση» μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέσα προφύλαξης, σωματικής και... ψυχικής!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος σε καλεί να πάρεις μια μάλλον δύσκολη απόφαση σχετικά με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξη τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα υποταχθείς στην χειραγώγηση άλλων.
Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η με την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε το «βρώμικο» ή ανθυγιεινό.
Ερωτικά
Τα προσωπικά προβλήματα των άλλων ίσως απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, τελικά όμως, αν είσαι διαθέσιμος/η, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε «ανταμείψει» για την συνδρομή σου με ένα απρόσμενο ερωτικό «δώρο»!


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Πανσέληνος επηρεάζει τις σχέσεις και τις φιλίες σου και για... αρχή καλείσαι να συμπαρασταθείς σε ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς, έχε το νου σου όμως και σε κάποιες «φιλικές» παρεμβάσεις ή προτροπές, αφού μπορεί να υπαγορεύονται από αντιζηλία ή μια διάθεση χειραγώγησης. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου προσφέρει ένα απροσδόκητο οικονομικό πλεονέκτημα, έστω κι αν αυτά που θα κερδίσεις προέρχονται από απώλειες κάποιων άλλων.
Ερωτικά
Ο Δίας στην Παρθένο σε καλεί να περάσεις όμορφα και να μην επιτρέψεις σε κανένα «κόλλημα» ή σε καμία υποχρέωση να στο στερήσει. Βγες λοιπόν έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου και τα... υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!