GOSSIP

"Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Kardashians στηρίζουν τη δολοφονία μιας ξανθιάς"

Με αυτή την απίστευτη ατάκα, συνεργάτης της Taylor Swift ρίχνει λάδι στη φωτιά στην απίστευτη κόντρα που ξέσπασε μετάξύ της Swift και του ζεύγους Kim και Kanye.

Λένε πως όταν μία διαμάχη κλιμακώνεται τότε τα πράγνατα γίνονται πολύ άσχημα και βγαίνουν όλα τα άπλυτα στη φόρα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την κόντρα της Taylor Swift με τον Kanye West και την Kim Kardashian, με αφορμή αρχικά ένα στίχο στο τραγούδι "Famous" και στη συνέχεια με την πρόσφατη δημοσίευση βίντεο με κρυφή βιντεοσκόπηση τηλεφωνήματος της Taylor.
H ίδια η Taylor απειλεί με μηνύσεις, πολλοί σπεύδουν να την υπερασπιστούν, αλλά πάνω από όλα σε όλους μένει η αίσθηση πως η Kim Kardashian την ξεμπρόστιασε.
Τώρα, ο σκηνοθέτης του βιντεοκλίπ "Bad Blood" (αλλά έχουν συνεργαστεί δεκάδες φορές), έσπευσε και αυτός μέσω twitter να υπερασπιστεί την Taylor που κάνει λόγο για "δολοφονία του χαρακτήρος της" και άρχισε να ξύνει πληγές του παρελθόντος.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ έγραψε πως "αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Kardashians στηρίζουν τη δολοφονία μιας αθώας ξανθιάς", αναφερόμενος στο γεγονός πως ο πατέρας της Kim Kardashian (Robert Kardashian) ως δικηγόρος είχε υπερασπιστεί το 1995, τον φίλο του (και νονό της Kim) OJ Simpson, στην θρυλική υπόθεση δολοφονίας της "ξανθιάς" συζύγου του Nicole (και φίλης της μάνας της Kim - Chris Jenner). Η πολύκροτη τότε υπόθεση είχε απασχολήσει τους πάντες στις ΗΠΑ και από εκεί έγινε γνωστή και η οικογένεια Kardashian, αφού η δίκη μεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά μέσα. Μάλιστα φέτος προβλήθηκε και η σειρά People v OJ Simpson που σάρωσε τις υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες.

Και ο συνεργάτης της Taylor δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε την επίθεση στην Kim γράφοντας "Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν πώς να γίνουν διάσημοι; Βάλε τον μπαμπά σου να υπερασπιστεί τον δολοφόνο μιας γυναίκας, Βγάλε ένα sex tape. Και αυτό είναι. Καλή τύχη!". 

Εμείς σας το είπαμε αυτή η κόντρα θα έχει σίγουρα πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Τaylor με τον συνεργάτη της Joseph Khan

Tα twits του

O OJ Simpson με τη γυναίκα του Nicole

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!