GOSSIP

Kim Kardashian - Taylor Swift: Η κόντρα τους συνεχίζεται... [βίντεο]

Η γνωστή τηλεπερσόνα δεν λέει να κλείσει το στόμα της και ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά με τις νέες της δηλώσεις. 

Μία μεγάλη κόντρα έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο μεταξύ του Kanye West και της Taylor Swift καθώς στους στίχους του τραγουδιού Famous ο γνωστός ράπερ αναφέρει: «Νομίζω πως εγώ και η Taylor μπορεί να κάνουμε μέχρι και σεξ. Εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη». Αυτό το γεγονός ήταν κάτι που εξόργισε τη τραγουδίστρια, η οποία, όπως ήταν φυσικό, αντέδρασε. 

Παράλληλα, πριν λίγο καιρό, η Kim Kardashian σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν. «Είχε εγκρίνει 100% το τραγούδι. Ήξερε πως θα κυκλοφορούσε και ήταν ok. Μετά όμως έκανε πως δεν ήξερε τίποτα. Το ορκίζομαι, ο σύζυγός μου έλαβε τόση κριτική γι’ αυτούς τους στίχους. Ήταν σωστός και τηλεφώνησε και στην Taylor για να τους εγκρίνει. Ποιος άλλος rapper θα ήταν τόσο ευγενικός να τηλεφωνήσει σε ένα κορίτσι για να ζητήσει την έγκριση της για τους στίχους του;»

Η διάσημη, όμως τηλεπερσόνα δεν σταμάτησε εκεί τις δηλώσεις της, αφού πρόσφατα, μέσα από το reality Keeping Up with the Kardashians που συμμετέχει, τονίζει πως έχει κουραστεί να βλέπει τη Taylor Swift να παίζει το θύμα σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ψεύτης και ανακριβής. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Συνήθως δεν μιλάω άσχημα για τους άλλους, κυρίως στις συνεντεύξεις, αλλά ένιωθα πως έπρεπε να πω την αλήθεια. Ο δικός της είναι μόνο ένας άλλος τρόπος για το παίξει θύμα... Ο κόσμος θέλει να περάσει τον άντρα μου για αυτό που δεν είναι. Ο Kanye είναι ένα τόσο ειλικρινή άτομο!»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!