GOSSIP

Amy Schumer: Αποκαλύπτει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού στα 17 της [εικόνες]

Η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Marie Claire μίλησε για την πρώτη σεξουαλικη επαφή που είχε σε ηλικία  17 ετών και της σημάδεψε τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Amy Schumer παραδέχτηκε ότι η πρώτη φορά που έκανε σεξ ήταν ουσιαστικά βιασμός από τον τότε φίλο της. «Η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία δεν ήταν καλή. Την είχα αποθήσει από το μυαλό μου, μέχρι που άρχισα να διαβάζω το ημερολόγιό μου. Τότε είχα γράψει για αυτό σαν κάτι απαίσιο», αναφέρει και συνεχίζει: «Είμασταν μαζί με τον φίλο μου και ξαφνικά ήταν μέσα μου. Ο ίδιος έλεγε συνέχεια: Συγγνώμη, δεν πιστεύω οτι το έκανα αυτό». Παράλληλα, η δημοφιλής αμερικανίδα κωμικός τονίζει ότι δεν του κρατάει πλέον κακία και δεν θέλει να τον τιμωρήσει καθώς δεν είναι πλέον στη ζωή της.

Με αυτή τη δήλωση της, η 35χρονη ηθοποιός θέλει να αφυπνίσει την κοινωνία και τις ταμπέλες που βάζει στα θύματα βιασμού του, όπως «το προκάλεσε» ή «τα ήθελε» κ.λ.π. Ένας βιασμός δεν συμβαίνει μόνο από αγνώστους, αλλά και μέσα σε σχέσεις αλλά και γάμους και οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ότι το «όχι» τους έχει δύναμη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!