VIRAL

True story: Η Μόσχα απέκτησε τον δικό της αληθινό Batman; [βίντεο]

Εφημερίδα στην Μόσχα ξεκίνησε δημοσιογραφική έρευνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που έχει χαρακτηριστεί ως ο αληθινός Batman και πλέον η εφημερίδα ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της επιστολή του άγνωστου εκδικητή.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, όταν εμφανίστηκε ένα βίντεο που έδειχνε έναν άνδρα ντυμένο Batman στην περιοχή Khimki στα περίχωρα της Μόσχας.
Το βίντεο τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ένας ταξιτζής, που είπε πως είδε τον άγνωστο άνδρα να μπαίνει σε ένα κτίριο άκουσε φωνές, τον είδε να πετά κάτι σαν βόμβα και μετά έφτασαν στο σημείο οι αρχές που συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών (που χρησιμοποιούσαν το κτίριο ως έδρα τους), οι οποίοι ήταν άσχημα χτυπημένοι. 
Έκτοτε όλοι άρχισαν να μιλούν για τον Batman του Khimki  και η εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, ξεκίνησε σχετική δημοσιογραφική έρευνα. Τώρα ένα μήνα μετά, η εφημερίδα λέει πως έλαβε επιστολή από τον άγνωστο εκδικητή, ο οποίος αυτοαποκαλείται "Θεριστής" (Reaper) δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα με τις Αρχές (μάλιστα αναφέρει πως οι αστυνομικοί είναι θύματα των εγκληματιών και συναδέλφων τους που δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους), αλλά θα συνεχίσει να μάχεται το έγκλημα και να παρεμβαίνει όπου οι Αρχές δεν μπορούν. Παράλληλα τονίζει πως δεν σκοτώνει ούτε σακατεύει σε βαθμό αναπηρίας κανένα, προσθέτει πως δεν θέλει να βρει ούτε συμμάχους, ούτε μιμητές και το μόνο που ζητάει είναι πληροφορίες για να συνεχίσει τον πόλεμο που έχει κηρύξει στους "εμπόρους ναρκωτικών, τους βιαστές και τις συμμορίες". Για το σκοπό αυτό έδωσε στη δημοσιότητα με την επιστολή του το @JnecReaper, για να μπορούν όλοι να του στείλουν πληροφορίες για εγκληματίες στο twitter.
Μάλιστα μέσω του συγκεκριμένου προφίλ ο ίδιος στέλνει tips στην αστυνομία! Πάντως οι κανονικές αρχές διερευνούν την υπόθεση. Δείτε το βίντεο που έγινε αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η περίεργη ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!