VIRAL

Ένα μίνι φόρεμα τένις άναψε φωτιές στο Wimbledon [εικόνες]

Ένα φόρεμα για τενίστριες που έχει κυκλοφορήσει γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, έχει γίνει θέμα συζήτησης στο Wimbledon και στα social media.

Πρόκειται για το φόρεμα της Nike που ονομάζεται Premier Slam και η τιμή του ορίζεται περίπου στα 100 δολάρια. Το συγκεκριμένο φόρεμα θεωρήθηκε "άσεμνο" από θεατές στο βρετανικό τουρνουά Wimbledon, ενώ και αρκετές αθλήτριες (όπως η Rebecca Peterson από την Σουηδία) παραπονέθηκαν πως σηκώνεται πολύ ψηλά και τις δυσκολεύει στο παιχνίδι τους, ενώ άλλες δήλωσαν πως αισθάνονται άβολα να εκθέτουν τόσο πολύ το κορμί τους στους θεατές.
Οι New York Times αναφέρουν πως τελικά πολλές  αθλήτριες ανακάστηκαν να κάνουν "ρυθμίσεις" στο συγκεκριμένο φόρεμα (άλλες έβαλαν ζώνη, άλλες φόρεσαν από κάτω κολλάν κ.λπ), ενώ σύμφωνα με το USA Today εκπρόσωπος της Nike διαψεύδει πως η εταιρεία θα αποσύρει το συγκεκριμένο φόρεμα στον απόηχο του σάλου που δημιουργήθηκε, καθώς δεν αντιβαίνει στους κανονισμούς του τουρνουά.
Από την άλλη υπήρξαν αθλήτριες όπως η Serena Williams και η Καναδέζα Eugenie Bouchard, που δηλώνουν ενθουσιασμένες με το φόρεμα και ανέβασαν και φωτογραφίες με αυτό στα social media. Τέλος αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου σχολιάζουν πως όλος ο ντόρος που δημιουργήθηκε ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το συγκεκριμένο φόρεμα.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!