GOSSIP

Franco Noriega: Ο σέξι chef που κάνει τα σάλια μας να τρέχουν [εικόνες]

Αν δεν σας αρέσει η μαγειρική και η κουζίνα, τότε ο Franco Noriega θα καταφέρει να σας αλλάξει γνώμη.

Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη το 2007 με σκοπό να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά τελικά τα σχέδια του άλλαξαν όταν τον ανακάλυψε ο γνωστός φωτογράφος Mario Testino. Λίγο καιρό αργότερα έγινε μοντέλο, ενώ μέχρι στιγμής έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες διάσημων οίκων του εξωτερικού, όπως Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Hugo Boss και Roberto Cavalli. 

Εκτός από την φωτογένεια και το αψεγάδιαστο πρόσωπο που έχει, ο νεαρός σεφ διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα που έχουμε δει σε άνδρα. Η επίπεδη κοιλιά και οι σμιλευμένοι κοιλιακοί του είναι πολύ δύσκολο να μην αφήσουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη. Πέρα όμως από το modeling, ο νεαρός Noriega ασχολείται επαγγελματικά και με τη μαγειρική. Ο ίδιος έχει σπουδάσει στο International Culinary Center, ενώ αυτή τη περίοδο είναι ιδιοκτήτης δύο εστιατορίων στο Περού από όπου κατάγεται ενώ μόλις άνοιξε ακόμη ένα στην Νέα Υόρκη. 

Παρά τις απαιτήσεις που έχουν οι επιχειρήσεις του, ο ίδιος δηλώνει με σιγουριά ότι για την ώρα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το modeling. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!