GOOD LIFE

True story: Κινέζος ισχυρίζεται πως έχασε 30 κιλά με μία πέτρα στο κεφάλι

Ένας 54χρονος Κινέζος διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, αφού ισχυρίζεται πως βρήκε μία επαναστατική μέθοδο απώλειας κιλών.

Όλα άρχισαν πριν 3 χρόνια, όταν ο Cong Yan που ζει στην περιοχή Jilin της Κίνας, αποφάσισε πως πρέπει να χάει κιλά. Ο άνδρας είχε ύψος 1.65 και βάρος 115 κιλά και ανησυχούσε πως θα έχει προβλήματα υγείας λόγω παχυσαρκίας. Έτσι αποφάσισε να περπατά κάθε μέρα σε κεντρικά πάρκα τοποθετώντας στο κεφάλι του μία πέτρα. Αρχικά είχε βάλει στο κεφάλι του μία πέτρα 15 κιλών και ξεκίνησε να περπατά για όσο θα άντεχε. Ο ίδιος δηλώνει πως απλά σκέφτηκε πως αυτό θα ήταν μία καλή μορφή άσκησης κια πως δεν ήθελε να ακολουθήσει κάποια μέθοδο δίαιτας. 
Σήμερα 3 χρόνια μετά, ο Cong Yan, συνεχίζει να περπατά καθημερινά με μία πέτρα στο κεφάλι, μόνο που εδώ και δύο χρόνια η πέτρα έχει πλέον βάρος 40 κιλών ενώ ο ίδιος περπατά καθημερινά για 3 χιλιόμετρα με την πέτρα στο κεφάλι.
Παράλληλα μέσα σε διάστημα 3 ετών έχασε 30 κιλά χωρίς να αλλάξει τίποτα στη διατροφή του. Τώρα η ιστορία του έγινε θέμα στα κινεζικά media καθώς έχει κάνει αίτηση για το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!