GOSSIP

O ράπερ 50 Cent συνελήφθη στην Καραϊβική για τον πιο κουλό λόγο [βίντεο]

Είναι ένας από τους διασημότερους ράπερ στον πλανήτη με τα τραγούδια του να μιλούν έξω από τα δόντια και να προκαλούν με τους στίχους τους.

Οπότε θα περίμενε κανείς πως όταν καλείς τον 50 Cent να κάνει ένα rap live, είναι δεδομένο πως θα ακουστούν ουκ ολίγα... γαλλικά επί σκηνής.
Και όμως οι αρχές στην Καραϊβική όπου εμφνανίστηκε πρόσφατα ο 50 Cent, προφανώς δεν είχαν ιδέα τί θα πει ραπ και χιπ χοπ και προχώρησαν σε σύλληψη του διάσημου σταρ γιατί ακούστηκε να βρίζει στη σκηνή. Και μάλιστα δεν τους πείραξαν οι απίστευτα προκλητικοί του στίχοι, αλλά το γεγονός πως ξεστόμιζε τη λέξη "motherfucker". 
O 40χρονος διάσημος ράπερ συνελήφθη από τις αρχές της Καραϊβικής αμέσως μετά την εμφάνισή του στο St. Kitts festival και αναγκάτηκε να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να εμφανιστεί σε δικαστήριο. Ωστόσο εκπρόσωποι του διάσημου ράπερ δήλωσαν πως το νομικό ζήτημα έχει πλέον λυθεί και πως ο 50 Cent έχει επιστρέψει ελεύθερος στις ΗΠΑ, αφού πλήρωσε ένα τσουχτερό πρόστιμο. Το εντυπωσιακό είναι πως ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε συμβεί στον  DMX το 2003 σε live εμφάνισή του στο ίδιο φεστιβάλ. Δείτε ένα απόσπασμα από το live του αθυρόστομου 50 Cent.
 

 

A video posted by Samantha Stowe (@yayysamm) on Jun 26, 2016 at 12:17am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!