VIRAL

Κάποιοι πιστεύουν πως ο Elvis ζει και μάλιστα τον εντόπισαν σε βίντεο

Για πολλές διασημότητες κυκλοφορούν θεωρίες πως έχουν σκηνοθετήσει το θάνατό τους (από τον 2Pac μέχρι τον Kurt Cobain) αλλά ειδικά για τον θρύλο του rock & roll Elvis Presley αυτές οι θεωρίες δεν σταματούν ποτέ, ακόμα και σχεδόν 40 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Εδώ και περίπου ένα μήνα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο βίντεο που δείχνουν έναν ηλικιωμένο άνδρα να κυκλοφορεί στην θρυλική Graceland στις ΗΠΑ και πολλοί ισχυρίζονται πως αυτός είναι ο (ζωντανός) Elvis. Ο λόγος που αρκετοί πιστεύουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο Elvis, είναι τόσο ο τρόπος με τον οποίο βαδίζει, το γεγονός πως κάνει το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά του (θεωρούν πως έτσι στέλνει μήνυμα πως είναι ζωντανός) και κυρίως πως εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στους κήπους της πολυαγαπημένης έπαυλης του αείμνηστου Elvis στην πατρίδα του το Μέμφις.
Να σημειωθεί πως ο Elvis πέθανε το 1977 σε ηλικία 41 ετών (άρα σήμερα αν ζει θα είναι 82 ετών) και πως ποτέ δεν δημοσιεύτηκε επίσημα η αιτία του θανάτου του, αν και όλοι μιλούν για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τέλος πριν αρχίσετε και εσείς να πιστεύετε πως είδατε όντως τον Elvis ζωντανό, αξίζει να αναφερθεί πως το κανάλι του youtube που ανέβασε τα δύο επίμαχα βίντεο αναφέρει πως γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα και τα επίσημα στοιχεία του πρωταγωνιστή των βίντεο και πως φυσικά δεν αντιστοιχούν με τα στοιχεία του Elvis, αλλά αυτό δεν πτοεί τους χρήστες του Διαδικτύου, αρκετοί εκ των οποίων είναι πλέον πεπεισμένοι πως πρόκειται για τον αληθινό Elvis. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!