GOOD LIFE

H έπαυλη του Ρlayboy πέρασε σε χέρια ελληνικά [εικόνες]

Ο Ντάρεν Mετρόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της χλιδάτης έπαυλης που έχει φιλοξενήσει τα πιο θρυλικά parties όλων των εποχών, όπως αναφέρει η Wall Street Journal. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις αρχές του Γενάρη η «Playboy Enterprises» αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του Hugh Hefner στην τιμή των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 32χρονος επιχειρηματίας μαζί με τον πατέρα του Ντιν έχουν την εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Metropoulos & Co και ζουν εδώ και χρόνια ακριβώς δίπλα από την έπαυλη. Σύμφωνα με το Forbes, η παρουσία του νέου ιδιοκτήτη εκτιμάται στα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Ήταν μόλις 10 ετών όταν οι γονείς του αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα και να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, ο 90χρονος Hefner έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να μένει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής του. Όταν «φύγει» από τη ζωή, ο Μητρόπουλος σκοπεύει να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες του. 

Για τον Ντάρεν Μητρόπουλο δεν τον ενδιαφέρει τόσο η φήμη της κατοικίας όσο οι εμπειρίες που έχει ζήσει σ' αυτό το σπίτι. Το 2012 είχε διοργανώσει εκεί ένα πάρτι για τον εορτασμό των 41ων γενεθλίων του Snoop Dogg. Όταν δεν φορά τη γραβάτα του, επιλέγει το αγαπημένο τζόκεϊ καπέλο του και γίνεται η ψυχή της παρέας και του πάρτι. Έχει δε μεγάλη αδυναμία στον αθλητισμό, αλλά και στο ψάρεμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!