VIRAL

Τrue story: Αυτός ο παπαγάλος ήταν μάρτυρας σε φόνο και έχει κάτι να πει [βίντεο]

Μία δολοφονία που έγινε πέρυσι έρχεται ξανά στο προσκήνιο καθώς οι συγγενείς του θύματος θεωρούν πως ο παπαγάλος που ήταν μάρτυρας στον φόνο μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η περίεργη υπόθεση αφορά τον φόνο του αμερικανού Martin Duram , ο οποίος την άνοιξη του 2015 πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι του στο Sand Lake του Michigan των ΗΠΑ. Μαζί του ήταν μόνο η σύζυγός του (η οποία επίσης πυροβολήθηκε και μάλιστα στο κεφάλι, αλλά επέζησε) και ένας γκρι, αφρικανικός παπαγάλος, ο Bud. 
Η αστυνομία του Michigan είχε αρχικά πιστέψει πως επρόκειτο για διπλή απόπειρα δολοφονίας, όμως όταν συνήλθε η σύζυγος του θύματος, η Glenna Duram, άρχισαν να υποψιάζονται πως ίσως η υπόθεση αφορούσε ανθρωποκτονία και απόπειρα αυτοκτονίας της συζύγου, την οποία θεωρούν ύποπτη και η οποία αρνείται τις κατηγορίες.
Η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη και τώρα οι συγγενείς του θύματος, που δεν μπορούν να το πιστέψουν πως κανείς δεν έχει επίσημα κατηγορηθεί και τιμωρηθεί για τον θάνατο του Martin, μίλησαν δημόσια και ζητούν από τις αστυνομικές Αρχές να αντιμετωπίσουν ως μάρτυρα στην υπόθεση τον παπαγάλο. Και ο λόγος; Μα γιατί το πουλί μετά το συμβάν επαναλαμβάνει συνέχεια τρεις λέξεις "don’t fuc***g shoot" (μην πυροβολήσεις) και θεωρούν πως αυτό αποτελεί σοβαρό στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στο να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Στο βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι,  ο παπαγάλος εμφανίζεται να αλλάζει διαρκώς φωνές και χρησιμοποιεί βρισιές σαν να μιμείται φωνές που άκουσε σε κάποιο έντονο καβγά. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο είδος παπαγάλου είναι γνωστό πως μπορεί να μιμείται με εκπληκτική ευκολία τα όσα ακούει.
Δείτε ένα σχετικό ρεπορτάζ από αμερικανικά media που δείχνει τους συγγενείς του θύματος και το επίμαχο βίντεο με τον παπαγάλο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!