MEN'S GUIDE

2 λόγοι που θα κάνουν και τους άνδρες να λατρέψουν το κονσίλερ

Το ανδρικό μακιγιάζ αποτελεί ακόμα ταμπού για πολλούς, ωστόσο ένα προϊόν μακιγιάζ που λατρεύουν όλες οι γυναίκες, έχει τα φόντα να γίνει και ανδρική λατρεία.

Ο λόγος για το κονσίλερ, το οποίο κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά σε συσκευασίες που απευθύνονται στο ανδρικό κοινό. Φυσικά πολλές επώνυμες εταιρείες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος έχουν προϊόντα - κονσίλερ που είναι unisex (θα τα βρείτε και στα φαρμακεία, όπου τα ζητούν κυρίως όσοι έχουν έντονη ακμή).
Μπορεί λοιπόν η σκέψη του να φορέσετε κραγιόν ή μάσκαρα να σας φαίνεται ακραία (και εδώ που τα λέμε είναι λίγο εκτός και αν είστε ροκ σταρ), αλλά ένα κονσίλερ σίγουρα έχει μία θέση σε ένα ανδρικό σπίτι. Δείτε γιατί.
1. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα συνηθισμένο σύγχρονο πρόβλημα που φυσικά δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους ένα κονσίλερ σε τόνο λίγο πιο ανοιχτό από το δέρμα σας θα σας βοηθήσει να τους εξαφανίσετε και να μη δείχνετε σαν άγρυπνη κουκουβάγια όλη μέρα.
2. Καλύπτει τα σημάδια και τις κοκκινίλες από το ξύρισμα. Πολλοί άνδρε εμφανίζουν έντονα αντιαισθητικά σημάδια μετά το ξύρισμα. Πέρα από το ότι θα πρέπει να επιλέξετε ένα after shape balm που θα περιορίσει τις κοκκινίλες, ένα κονσίλερ στο ίδιο χρώμα με το δέρμα σας θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε αμέσως τέτοια σημάδια, αν ετοιμάζεστε για κάποιο σημαντικό ραντεβού ή συνάντηση.




Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!