WOMEN'S GUIDE

Το αποσμητικό δεν είναι μόνο για τις μασχάλες - Δείτε τα άλλα 6 σημεία

Έξι σημεία στο σώμα σας για να εφαρμόσετε το αποσμητικό πριν ο υδράργυρος χτυπήσει κόκκινο.

Καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα δεν υπάρχει. Οι περισσότεροι άνθρωποι ιδρώνουν όταν κάνει ζέστη, όταν κουράζονται ή όταν νιώθουν νευρικότητα, άγχος ή στρες. Το αποσμητικό είναι ένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά, ανεξάρτητα από την εποχή ή την ηλικία. Εκτός όμως από τις μασχάλες που ιδρώνουν περισσότερο από τα υπόλοιπα μέρη στο σώμα, δεν είναι το μόνο σημείο που χρειάζεται προστασία.

1. Πρόσωπο

Βοηθάει στη λιπαρότητα του προσώπου και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στη ακμή και τα μαύρα στίγματα ή ερεθισμούς από φραγμένους πόρους.

2. Στο πίσω μέρος της φτέρνας σας

Βάλτε αποσμητικό μέσα στα τακούνια σας και κατά μήκος των πλευρών των ποδιών σας. Έτσι δεν θα σας πληγώσουν τα παπούτσια και δεν θα βγάλετε φουσκάλες. 

3. Στις γραμμές του μπικίνι σας

Τις μέρες του καλοκαιριού από τον ιδρώτα πολλές γυναίκες έχουν φαγούρα ή κοκκινίλες γύρω από τη γραμμή του μπικίνι. Χρησιμοποιείστε άοσμο αποσμητικό στην συγκεκριμένη περιοχή και σταματήστε τις τρίχες που γυρίζουν προς τα μέσα και το έγκαυμα από το ξυραφάκι.

4. Στο εσωτερικό των μηρών

Το τρίψιμο μεταξύ των μηρών και ενός στενού σορτσάκι μπορεί να προκαλέσει εφίδρωση, κοκκινίλες, και ερεθισμένο δέρμα. Περάστε λίγο stick στο εσωτερικό της περιοχής του μηρού για να μειώσετε την τριβή.

5. Πίσω από τα γόνατα σας

Πολλές γυναίκες όταν περπατάνε γρήγορα ή κάθονται πολύ ώρα ή τρέχουν τότε ιδρώνουν πίσω από τα γόνατα. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί εύκολα με ένα αποσμητικό σπρέι ή το κλασικό stick.

6. Κάτω από το στήθος σας

Πολλές φορές, όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει, τότε αυξάνεται η εφίδρωση του μαστού. Αποφύγετε τους λεκέδες από ιδρώτα στην περιοχή κάτω από το στήθος σας στα ρούχα σας με ένα αποσμητικό σπρέι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!