VIRAL

True story: Της απαγόρευσαν να μπει σε αεροπλάνο γιατί φορούσε σορτσάκι

Η γυναίκα της φωτογραφίας ονομάζεται Maggie McMuffin και είναι γνωστή χορεύτρια bourlesque η οποία ζει στο Σηάτλ  των ΗΠΑ.

Η Maggie τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε άθελά της στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας ενός περιστατικού που έγινε σε αεροδρόμιο της Βοστώνης και έγινε viral στα social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν ενώ ετοιμάζονταν να ταξιδέψει (παρέα με μία φίλη της), με αεροπλάνο της JetBlue από τη Βοστώνη με προορισμό το Σηάτλ, οι υπεύθυνοι της εταιρείας της είπαν πως δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο γιατί είναι άσεμνα ντυμένη. Συγκεκριμένα, ενώ την είχαν να περιμένει 45 λεπτά στην πύλη τελικά της ανακοίνωσαν πως το προσωπικό του αεροσκάφους το συζήτησε με τον πιλότο και από κοινού αποφάσισαν πως δεν μπορεί να επιβιβαστεί με αυτή την εμφάνιση στην πτήση και της πρότειναν να βρει κάτι να φορέσει, χωρίς να της προτείνουν όμως κάποια λύση (η γυναίκα δεν είχε άλλα ρούχα μαζί της). Η ίδια τους πρότεινε να δέσει το πουλόβερ της γύρω από τη μέση της ή να της δώσουν μία κουβέρτα για να καλύψει τα πόδια της, αλλά το προσωπικό της εταιρείας δεν το δέχτηκε.  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Maggie είχε ταξιδέψει την ίδια μέρα με αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη φορώντας τα ίδια ακριβώς ρούχα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τελικά η γυναίκα πήγε σε κατάστημα του αεροδρομίου και αγόρασε ένα παντελόνι προκειμένου να της επιτραπεί να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο αεροπλάνο και να μην περιμένει ώρες για την επόμενη πτήση. Το περιστατικό έγινε πριν από περίπου 12 μέρες, αλλά έγινε γνωστό πριν λίγες μόνο μέρες μέσω Facebook όταν η φίλη της Maggie που ταξίδευε μαζί της ανέβασε φωτογραφία που έδειχνε ποιό ντύσιμο κρίθηκε άσεμνο από την JetBlue και μίλησε για το όλο συμβάν. Το post συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και η εταιρεία JetBlue δέχτηκε έκτοτε σφοδρή κριτική για την αυστηρή στάση της. Η εταιρεία αρχικά αρνούνταν να σχολιάσει το συμβάν, ωστόσο μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, πριν δυο μέρες με επίσημη ανακοίνωσή της η JetBlue κοινοποίησε τελικά πως στηρίζει την απόφαση του προσωπικού της και προσφέθηκε μόνο να αποζημιώσει την γυναίκα για το κόστος της αγοράς άλλων ρούχων που αναγκάστηκε να κάνει στο αεροδρόμιο.
Δείτε το post στο Facebook που έγινε viral και ένα σχετικό ρεπορτάζ από δελτίο ειδήσεων στις ΗΠΑ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!