GOSSIP

6 celebrities που έχουν προφίλ στο Tinder [εικόνες]

Μην ξαφνιαστείτε αν δείτε κάποιους από τους παρακάτω να σας φλερτάρουν μέσα από την συγκεκριμένη εφαρμογή. 

To Tinder είναι μία dating app που κυκλοφόρησε το 2013. Όλο το παιχνίδι παίζεται στις φωτογραφίες καθώς δεν υπάρχουν, ούτε βιογραφικά σημειώματα, ούτε ερωτηματολόγια. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα, ανώνυμα, να διαλέξουν αν τους αρέσει το προφίλ ενός άλλου χρήστη κι αν συμβεί το ίδιο από την άλλη πλευρά τότε ενεργοποιείται το chat μεταξύ των χρηστών. 

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος του κοινού παγκοσμίως και μεταξύ άλλων και πολλούς celebrities. Έτσι, αν βρεθείτε κάποια στιγμή στο Λονδίνο ή στο Χόλιγουντ μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε κάποιο από το προφίλ των παρακάτω διάσημων. 

Britney Spears

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πηγή του κακού είναι ο διάσημος παρουσιαστής Jimmy Fallon, ο οποίος την πρόσθεσε στο Tinder το Σεπτέμβριο του 2014, μετά το χωρισμό της με τον David Lucado.

Leonardo DiCaprio

Ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποιεί την εφαρμογή με το ψευδώνυμο «Leonard». Σύμφωνα με το περιοδικό America's Star δεν έχει βγει ακόμα κάποιο ραντεβού μέσω της εφαρμογής, αλλά θεωρεί την όλη διαδικασία αρκετά διασκεδαστική. 

Justin Bieber

Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εφαρμογή είναι άτομα νεαρής ηλικίας. Συνεπώς, από ένα τέτοιο app δεν θα μπορούσε να λείπει ο Justin Bieber.

Hillary Duff

Μετά το πρόσφατο διαζύγιο της, η ηθοποιός διατηρεί έναν πέρα για πέρα αληθινό λογαριασμό στο Tinder τον οποίο δημιούργησε ένα βράδυ που περνούσε με φίλες της. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της στον Ryan Seacrest. 

Lindsay Lohan

Όχι που θα έλειπε. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Twitter τη σύμπτωση να «συναντήσει» τον αδερφό της κατά την περιήγηση της στο application.

Katy Perry

«Χρησιμοποιώ τόσο πολύ το Tinder που δεν έχω χρόνο για τίποτα άλλο», δήλωσε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό η γνωστή τραγουδίστρια. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!