GOOD LIFE

To Λονδίνο αποκτά το πρώτο γυμναστήριο - λεωφορείο [εικόνες]

Η εταιρεία 1Rebel, ανακοίνωσε πως σύντομα θα λειτουργήσει το γυμναστήριο - λεωφορείο που θα σου επιτρέπει να γυμνάζεσαι ενώ κινείσαι στην πόλη του Λονδίνου.

Το project λέγεται Ride2Rebel και θα περιλαμβάνει διάφορες διαδρομές στο Λονδίνο μέσα σε ένα λεωφορείο (ήδη κυκλοφόρησε ο χάρτης με τις πρώτες διαδρομές) που θα είναι εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής, καθρέφτες, δυνατή μουσική ενώ θα φιλοξενεί ακόμα και μουσικά δρώμενα και DJs. Το λεωφορείο - γυμναστήριο αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια μέσα στο έτος και ήδη μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το κόστος της διαδρομής πιθανά θα κυμαίνεται μεταξύ 12 και 15 λιρών και όλα τα δρομολόγια θα κάνουν τέρμα σε κάποιο από τα γυμναστήρια της εταιρείας ώστε οι επιβάτες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις (π.χ. τα ντους). 
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν πως η ιδέα τους γεννήθηκε ως λύση για τους Λονδρέζους που θέλουν να γυμνάζονται καθημερινά και συνήθως επιλέγουν να πηγαίνουν με ποδήλατο στη δουλειά, αλλά ο άστατος καιρός στο Λονδίνο συχνά δεν τους το επιτρέπει.
Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που στο άκουσμα της είδησης έχουν αρχίσει να θέτουν σοβαρά ζητήματα και να αναρωτιούνται για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό το project (π.χ. τί θα συμβεί αν το λεωφορείο εγκλωβιστεί στην κίνηση; Θα κάνει ενδιάμεσες στάσεις αν έχεις φτάσει στον προορισμό σου; κ.λπ.) αλλά οι υπεύθυνοι λένε πως τα έχουν σκεφτεί όλα και σύντομα θα παρουσιάσουν όλες τις λεπτομέρειες. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!