GOOD LIFE

Το εντυπωσιακό σπίτι του Christian Dior άνοιξε τις πόρτες του [εικόνες]

Το Chateau de la Colle Noire βρίσκεται στη περιοχή Grasse και εκεί εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα ονομαστά αρώματά του o Christian Dior .

Ο Christian Dior έζησε στην περιοχή στα χρόνια της Κατοχής και ανέπτυξε ένα ειδύλλιο με το τοπίο που τον ενέπνευσε να δημιουργήσει τα πρώτα του αρώματα, θέτοντας τις βάσεις για τα Μiss Dior, Eau fraiche, Diorama, Diorissimo και Eau Sauvage. Μετά από χρόνια, ο οίκος Dior αποφάσισε να αναστηλώσει το επιβλητικό κάστρο στοχεύοντας να το μετατρέψει σε μία εύφορη περιοχή στην οποία ευδοκιμούν σπάνια είδη αρωματικών λουλουδιών.

Έγινε ανακατασκευή της εσωτερικής διακόσμησης που είχε αρχικά κάνει ο διάσημος μόδιστρος, ενώ ο κήπος επίσης αποκαταστάθηκε αναβιώνοντας την επίγεια Εδεμ που τόσο υπομονετικά είχε δημιουργήσει. Σήμερα, λοιπόν, ο γαλλικός οίκος ξαναφύτεψε κατά χιλιάδες όλα τα αγαπημένα λουλούδια του αγαπημένου μας Dior, όπως τριαντάφυλλα, γιασεμί και λεβάντα, καθώς και ελιές και αμπέλια. Τα Ρόδα της Γκρας που τόσο αγαπούσε ο αρωματοπώλης επιτέλους ανθίζουν και πάλι στο Château de La Colle Noire. 

Για να γιορτάσουν την αναγέννηση του πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση με την παρουσία του Bernard Arnault και του Claude Martinez, του Πρόεδρου και Διευθύνων Συμβούλου των Αρωμάτων Christian Dior. Στην τελετή βρέθηκε καλεσμένη και η Charlize Theron, η οποία είναι το πρόσωπο του αρώματος J'adore από το 2004. Επί πρόσθετα, το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι: Aurélie Dupont , διευθύντρια του Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας του Παρισιού , το top model Bella Hadid , ο Γάλλος ηθοποιός Pierre Niney (που ενσάρκωσε τον Yves Saint Lorraint στην ομώνυμη ταινία), το μοντέλο και ηθοποιός Aymeline Valade , ο σκηνοθέτης Jean- Baptiste Mondino (έχει σκηνοθετήσει βίντεο για τραγουδιστές όπως Madonna, Davi Bowie, Sting, Bjork κα), η σχεδιάστρια Mélanie Huynh, ο καλλιγράφος Nicolas Ouchenir και ο νεαρός τραγουδιστής Fai Khadra.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!