VIRAL

True story: Eκπαίδευε σκύλο για να χαιρετά ναζιστικά και συνελήφθη [βίντεο]

Ένας άνδρας από την Σκωτία συνελήφθη από τις Αρχές, εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε στα social media και στο οποίο πρωταγωνιστή ένα σκυλάκι ράτσας pug.

Ο λόγος για τον Markus Meechan που πριν από ένα περίπου μήνα ανέβασε στο youtube ένα βιντεάκι στο οποίο κατέγραφε το πως ο ίδιος είχε εκπαιδεύσει το σκυλάκι της κοπέλας του, να χαιρετά ναζιστικά υψώνοντας το μπροστινό του πόδι όταν ακούει το πρόσταγμα Sieg Heil, να παρακολουθεί με προσοχή μία ομιλία του Χίτλερ και τέλος κατέγραψε με κάμερα τις αντιδράσεις του σκύλου κάθε φορά που του φώναζε "Gas The Jews" (δηλαδή Σκότωσε τους Εβραίους με Αέριο). Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το βίντεο το έκανε για πλάκα και στο ίδιο το βίντεο ακούγεται να λέει πως ο λόγος που το έκανε είναι γιατί η κοπέλα του διαρκώς λέει πόσο χαριτωμένο είναι το σκυλάκι της και αυτός σκέφτηκε να το κάνει λιγότερο χαριτωμένο και το λιγότερο χαριτωμένο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί στον πλανήτη είναι ένας ναζιστής.
Ωστόσο η εβραϊκή κοινότητα δεν βρήκε ούτε αστείο, ούτε χαριτωμένο το βίντεο και το Σκωτσέζικο Συμβούλιο Εβραϊκών Κοινοτήτων ζήτησε να καταδικαστεί ο δημιουργός του βίντεο και το προσβλητικό περιεχόμενό του. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη πριν λίγες μέρες, αλλά έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος καθώς συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για το συμβάν και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα, ενώ επιμένει πως δεν είναι ο ίδιος Ναζιστής, πώς ο μόνος του στόχος ήταν να εκνευρίσει την κοπέλα του και πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν.
Δείτε το επίμαχο βίντεο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!