GOSSIP

Με ποια παλιά του αγάπη κερατώνει ο Orlando Bloom την Katy Perry; [εικόνες]

«Φωτιές» έχουν ανάψει τα δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο που δείχνουν τη Selena Gomez και τον Orlando Bloom να ερωτοτροπούν σε γνωστό club στο Λας Βέγκας.

Ο έρωτας αυτός δεν λέει να σβήσει καθώς οι δυο τους πιάστηκαν στα πράσα το βράδυ της Παρασκευής σε «ύποπτα» τετ-α-τετ. Ο γνωστός ηθοποιός και η νεαρή τραγουδίστρια γνωρίζονται από το 2014 όταν τους είχε συλλάβει μαζί ο φωτογραφικός φακός έξω από ένα club στο Λος Άντζελες. Η 20χρονη τότε Selena διατηρούσε σχέση ακόμη με τον Justin Bieber όταν, με απαρχή εκείνη τη φωτογραφία, φημολογήθηκε πως τον είχε απατήσει με τον 36χρονο τότε Bloom. Από τότε μπορεί να έχουν περάσει κάποια χρόνια, αλλά η κόντρα του ηθοποιού με τον τραγουδιστή δεν έχει πάψει να υπάρχει μέχρι και σήμερα. 

Από την άλλη, όμως, εμείς ξέραμε ότι ο Orlando Bloom αυτή τη περίοδο είχε σοβαρή σχέση με την Katy Perry. Μάλιστα, οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και εμείς χαιρόμασταν να τους βλέπουμε μαζί. Η τελευταία κοινή εμφάνιση που τους είδαμε μαζί ήταν στο Met Gala στις 2 Μαΐου. Αλλά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΤΜΖ, ο έρωτας του ζευγαριού αποδείχθηκε να είναι επιφανειακός, τουλάχιστον από τη μεριά του 38χρονου σταρ. Άραγε για όλα αυτά τι έχει να πει η Katy; 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!