ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 6 Μαΐου 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Αντίθετα, θα ωφεληθείς ουσιαστικά, αν λειτουργήσεις ως επενδυτής. Επιπλέον, ίσως επανέλθει στο προσκήνιο μια «αδρανής» οικονομική ή επαγγελματική προοπτική, που σήμερα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα γνωριμία! Ίσως μάλιστα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με την φιλοτιμία σου και το πνεύμα προσφοράς που σε χαρακτηρίζει όταν θες κάποιον/α πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου δίνει έμφαση στις πιο ρεαλιστικές αναζητήσεις σου κι η αλήθεια είναι ότι έχεις όλα τα φόντα για να τις εκπληρώσεις. Παράλληλα όμως αν θες να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου, θα πρέπει να αναθεωρήσεις μέρος της πολιτικής σου. Επιπλέον, επειδή κάποια πράγματα μπορεί να επαναληφθούν, αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν «τολμήσεις» να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, με τον Ερμή ανάδρομο, ίσως σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για πρόσωπα που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη, μείνει περισσότερο χρόνο μόνος/η σου, καν’ το χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού θα μπορέσεις να ανασυντάξεις τις σκέψεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά..

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση της ζωής σου προτεραιότητα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια μπορεί να σε καλύψει σ ικανοποιητικό βαθμό χωρίς μάλιστα να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ένα πρόσωπο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ανανεώνοντας και την δική σου διάθεση. Μπορείς ακόμη να ωφεληθείς από την ανταλλαγή υπηρεσιών μεταξύ φίλων ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Γενικότερα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί κάθε δραστηριότητά σου, αφού μπορεί να «εξαφανίσει» από προσώπου γης κάθε τι που σε αγχώνει.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν «σχεδιάζει» μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα φίλων.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι βουτηγμένα στην μιζέρια τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σου ανοίγουν την όρεξη για να ξαναζήσεις κάποιες «ένδοξες» στιγμές, με συνέπεια να έρθουν τα πάνω κάτω! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς» κι ίσως σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ερωτικά
Με τον Άρη και τον Κρόνο να δεσπόζουν στον τομέα των σχέσεων σου, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς ενώ αν είσαι σε μια σχέση ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις ότι κάνεις το «αγροτικό» σου. Όσον αφορά όμως στην κοινωνική σου παρουσία, σκίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου, είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Παράλληλα, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, που θα σε κάνει να ξεχάσεις μονομιάς πίκρες και φαρμάκια! Ακόμη, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην επιτυχία ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου στέλνει ευχάριστα μηνύματα, την ίδια στιγμή που ο Δίας στο ζώδιό σου εγγυάται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές, οι οποίες όμως θα αποδώσουν τα μέγιστα αν διαφοροποιήσεις την μέχρι τώρα πολιτική σου και «τολμήσεις» να συνεργαστείς χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Επιπλέον, η οικονομική σου εύνοια μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια φορολογική ρύθμιση που θα σε διευκολύνει.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων αλλαγών έγιναν πρόσφατα. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα νέο πρόσωπο, το σύμπαν είναι μαζί σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αυτήν την φορά όμως είναι για καλό! Ίσως μάλιστα ένας πρώην συνεργάτης εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή, προσφέροντας λύσεις σε κάθε αδιέξοδό σου. Γενικότερα, φρόντισε να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις που θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση θεωρήσεις πως σε «ξεβολεύουν».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο «απογειώνει» τα συναισθήματα σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς ή να ασχολείσαι με κάτι που κάνει την καρδιά σου να... πετάει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με τον Δία και τον Πλούτωνα να «προμοτάρουν» τα σχέδιά σου, ευνοείσαι τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά, αφού είναι βέβαιο ότι θα λάβεις και μια έξτρα υποστήριξη. Μπορεί ακόμη να προκύψει η αναβίωση μιας παλιά ασχολίας σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Παράλληλα όμως, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν σε προδώσουν οι δυνάμεις σου!

Ερωτικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι εξαιρετικά χρήσιμο. Αν πάλι είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου στον χώρο της εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων αλλά κι ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδο τους. Παράλληλα όμως όλα αυτά συνιστούν και μια πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα στην ζωή σου και να υιοθετήσεις αλλαγές που μέχρι χθες σου φάνταζαν «ανήκουστες»!

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σου ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς»! Το καλό είναι ότι με την Αφροδίτη παρούσα στο ίδιο ζώδιο υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να επιτευχθεί το... πολυπόθητο «win-win».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία, είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις επιρρεπής σε εξαρτήσεις και να «χάσεις» τον εαυτό σου, Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στο σπίτι ή την δουλειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να «κάνεις την διαφορά» με μια ξεχωριστή επιλογή.

Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας απότομης αλλαγής, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να νιώθεις πιεσμένος/η. Πριν όμως βιαστείς να πάρεις τις ακραίες αποφάσεις σου προσπάθησε απλά να ανανεώσεις την σχέση σου. Εξ άλλου το πρόβλημα υπάρχει κυρίως στο μυαλό σου...

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Επιπλέον μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου κι ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό, Παράλληλα, κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν καταλυτικές ως προς την επιτυχή διεκπεραίωση των υποθέσεών σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!