GOSSIP

Lemonade: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα ταινία της Beyonce

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του «Formation» και την εμφάνιση της στο Super Bowl, η Beyoncé ετοιμάζεται να επιστρέψει πολύ δυναμικά. 

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει ένα trailer με τίτλο «Lemonade», αλλά δεν είχε ξεκαθαριστεί το τι ακριβώς θα αφορά το νέο project της ποπ τραγουδίστριας. Σύμφωνα όμως με πρόσφατες πληροφορίες η Beyonce θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ που διαρκεί 58 λεπτά και γυρίστηκε από την ίδια για την προώθηση και τo λανσάρισμα του νέου σόλο άλμπουμ της. Ο προϋπολογισμός της ταινίας έφτασε στα 1.354.405 δολάρια, ενώ εργάστηκαν 300 άτομα για το νέο αυτό project. 

Σύμφωνα με το Louisiana Entertainment, το μεγαλύτερο μέρος των σκηνών γυρίστηκε στη Λουιζιάνα και τη Νέα Ορλεάνη, ενώ τα γυρίσματα διήρκεσαν από την 1η Νοεμβρίου 2015 έως 31 Ιανουαρίου 2016. Η ταινία είναι κανονισμένη να προβληθεί στις 23 Απρίλη στο HBO. Η Beyonce είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο, παρουσιάζοντας το αφιέρωμα στη ζωή της “Life is But a Dream” αλλά και μια συναυλία της με τον Jay Z από την κοινή περιοδεία τους “On The Run Tour”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!