GOSSIP

Ένα ερωτικό γράμμα του θρυλικού Tupac βγαίνει σε πλειστηριασμό [εικόνα]

Τον Σεπτέμβριο του 1996 ο κόσμος συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου του διάσημου ράπερ Tupac που πέθανε από πυροβολισμό σε ηλικία μόλις 25 ετών.

Έκτοτε το όνομά του έχει γίνει ένας θρύλος στην ραπ σκηνή και κατά καιρούς δεκάδες προσωπικά του αντικείμενα και δημιουργίες του (από ακυκλοφόρητα τραγούδια, μέχρι χειρόγραφες σημειώσεις με στίχους του) έχουν βγει σε πλειστηριασμό.
Τώρα το Moments In Time πουλάει ένα ερωτικό γράμμα που έγραψε ο έφηβος τότε Tupac Shakur το 1988 και η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 35.000 δολάρια.
Το γράμμα το έγραψε ο Tupac όταν ήταν μαθητής και ερωτευμένος με μία κοπέλα με την οποία γνωρίστηκαν στα μαθήματα θεάτρου σε σχολείο της Καλιφόρνια. Η ίδια θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της και λέει πως οι δυο τους είχαν έναν σύντομο δεσμό, τον περιγράφει ως έναν χαρισματικό άνθρωπο και μας λέει πως την αποκαλούσε "Μπετόβεν" επειδή έπαιζε καλά πιάνο και μας λέει πως ήταν ένα παιδί που αγαπούσε τον Prince, δεν τον ένοιαζε τί έλεγαν οι άλλοι για το ντύσιμό του, της εξηγούσε τί εννοεί ο Σαίξσπηρ και πάντα ζωγράφιζε πουλιά να πετούν ανάποδα στα σημειώματα που της περνούσε μέσα στη τάξη.
Δείτε το ερωτικό γράμμα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!