GOOD LIFE

Έρχεται το πρώτο γυάλινο iPhone μες το 2017

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo, στο KGI Securities, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σημείωμα το οποίο αναλύει πώς θα είναι τα καινούργια iPhones.

Έτσι, λοιπόν, η διάσημη εταιρεία ετοιμάζει να κυκλοφορήσει μες το 2017 ένα ακόμη μοντέλο της το οποίο όμως θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί αντί του αλουμινίου όπως είναι φτιαγμένα το iPhone SE και το iPhone 6S. Παράλληλα, θα μπορεί να φορτίσει ασύρματα, γεγονός που δικαιολογεί και το γυάλινο περίβλημα. 

Αν και το γυαλί είναι βαρύτερο από ότι το αλουμίνιο, η νέα οθόνη ALOLED (δηλαδή ιδιαιτέρα λεπτή οθόνη, με ενεργά στοιχεία OLED εικονοστοιχείων-pixels) θα ισορροπεί τέλεια προκειμένου να μην είναι βαρύ το νέο iPhone με το 40% ή και λιγότερο των νέων μοντέλων να κατασκευάζεται από αλουμίνιο. Επίσης, η οθόνη του θα έχει ακόμα καλύτερη ανάλυση  και χρώμα.  

Ο ανασχεδιασμός αυτός αναμένεται από τη μία μεριά να βελτιώσει την απήχηση της εταιρείας, ενώ, από την άλλη, να προκαλέσει και κάποιες αμφιβολίες μετά από τις ευπαθείς σε σπασίματα, γυάλινες πίσω όψεις των iPhone 4 και iPhone 4s.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!