WOMEN'S GUIDE

Η Nora ποζάρει με μπικίνι στα 73 της [εικόνες]

Η Emily Stein απαθανατίζει ηλικιωμένες γυναίκες με σκοπό να αποδείξει ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα νεαρά μοντέλα.

Μία από αυτές τις γυναίκες είναι η Nora, η οποία μένει στη γειτονιά της Emily στο Λονδίνο. Η 73χρονη συνταξιούχος στην αρχή πόζαρε με το μπικίνι της, ενώ στη συνέχεια της φωτογράφησης με τα εσώρουχα της. Η ίδια θεωρεί πως οι νέοι βλέπουν τους ηλικιωμένους με λίγο περίεργο τρόπο. "Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν καν ότι οι μεγάλοι άνθρωποι κάνουν ακόμα σεξ!". Η ζωή της Nora δεν ήταν εύκολη, αφού μετά τον τρίτο γάμο της και το διαζύγιο βρέθηκε στο δρόμο χωρίς λεφτά και στέγη. Σήμερα δεν εργάζεται, έχει ξαναπαντρευτεί με ένα σχεδιαστή επίπλων και ασχολείται με τα οικιακά.

Η Emily θέλοντας να πάει κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα θέτει πολύ υψηλά την αξία της ηλικίας για τη ζωή κάποιου. "Όλοι πιστεύουμε πως θα έπρεπε να έχουμε γίνει συγκεκριμένα πράγματα σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία της ζωής μας. Όταν φωτογραφίζω τη Νόρα, νιώθω απελευθέρωση, αισιοδοξία, και πολύ νέα. Είναι σαν να ζωντανεύει μπροστά στην κάμερα. Δείχνει να απολαμβάνει που βλέπει ξανά, αυτό που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όταν μεγαλώνουμε", αναφέρει η φωτογράφος για το μοντέλο της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!