WOMEN'S GUIDE

Μία νέα σειρά ρούχων αντλεί έμπνευση από την Minnie Mouse [εικόνες]

Ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από το διάσημο κορίτσι του Mickey Mouse θα παρουσιαστούν στην εβδομάδα μόδας της Σανγκάης. 

Η Walt Disney China ζήτησε από τέσσερις σχεδιαστές από την Κίνα, τους Ji Cheng, Han Lulu, Cindy Soong και Makin Ma να δημιούργησαν μία συλλογή αντλώντας έμπνευση από τη θρυλική φιγούρα της Minnie Mouse. 

«Η Minnie Mouse είναι το αστέρι της μόδας της Disney. Το κλασικό πουά του φορέματός της και ο κόκκινος φιόγκος ήταν πάντα trend, ενώ εξακολουθεί να επηρεάζει νέες γυναίκες στην Κίνα, αλλά και σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Allen Au-Yeung, αντιπρόεδρος του δημιουργικού της Walt Disney Co. στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας. 

Η Minnie Mouse έχει αποτελέσει για πολλά χρόνια τη μούσα διάσημων σχεδιαστών μόδας, όπως ο Richard Nicoll η Katie Hillier, ο Giles Deacon και ο Terry de Havilland, τιμούν τη «μούσα» τους και εμπνέονται από το μοναδικό και διαχρονικό στιλ της με τους υπέροχους extravagant φιόγκους και τις κομψές βούλες των outfits που επιλέγει. Παράλληλα, η επιρροή της έχει φανεί σε εβδομάδες μόδας και πασαρέλες από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, μέχρι το Τόκιο και το Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!