WOMEN'S GUIDE

5 celebrities που δείχνουν πως οι 40άρες είναι οι νέες 20άρες [εικόνες]

Είναι όλες τους επιτυχημένες, έχουν πατήσει τα 40 τους χρόνια και δηλώνουν πως το θέμα της ηλικίας δεν τις προβληματίζει καθόλου. Και όχι άδικα.

Στη σύγχρονη εποχή το να είσαι 40άρα για πολλές γυναίκες δεν λέει απολύτως τίποτα. Αυτές οι stars παραμένουν λαμπερές και το τελευταίο που τις νοιάζει είναι η ηλικία.

1. Jennifer Lopez: Στα 46 της χρόνια, η JLo δηλώνει πώς νοιώθει σαν να είναι 28χρονη και προσθέτει "Δεν πονούν τα κόκκαλά μου! Νοίωθω περίφημα. Μάλιστα νοίωθω καλύτερα από όταν ήμουν 20άρα, γιατί έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σήμερα".

2. Naomi Watts: "Νοιώθω καλύτερα σήμερα με τον εαυτό μου σε σχέη με όταν ήμουν 28 ετών" δηλώνει η 47χρονη ηθοποιός και προσθέτει "Βέβαια μέσα μου κυρίως νοιώθω πολλές φορές σαν παιδί".


3. Mariah Carey: Είναι 46 ετών, ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νυφούλα στο πελυρό του μεγιστάνα James Packer και δηλώνει "Δεν ξέρω τί εννοούν πως ανήκω πια στο ηλικακό γκορυπ των 40. Δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει αυτό. Εγώ μέσα μου νοιώθω 12".

4. Gwyneth Paltrow: H 43χρονη ηθοποιός πρόσφατα δήλωσε: "Μακάρι άλλες γυναίκες να μου είχαν πει πόσο ωραία είναι να είσαι 40άρα. Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και δεν σε νοιάζει πια η γνώμη των άλλων για σένα".

5. Jennifer Aniston: Είναι πλέον 47 ετών, παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό με τον Justin Theroux και τότε δήλωσε " Διασκεδάζω πολύ περισσότερο από όταν πάτησα τα 40. Περνάω καλύτερα από κάθε άλλη φάση της ζωής μου και επαγγελματικά και σωματικά αλλά και ψυχοσωματικά" είχε πει στο Harper's Bazaar.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!