GOOD LIFE

True story: Τί λέει σήμερα ο μπαμπάς που ονόμασε το παιδί του Αδόλφο Χίτλερ [βίντεο]

Η ιστορία του Isidore Heath Campbell και της οικογένειάς του, έγινε πρωτοσέλιδο το 2008 και τώρα ένα νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί από χθες στο US iTunes αποκαλύπτει πως είναι σήμερα η ζωή της οικογένειας που προκάλεσε την οργή πολλών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2008, η οικογένεια Campbell, που ζούσε στο New Jersey στις ΗΠΑ, πήγε να παραγγείλει σε έναν φούρνο την τούρτα γενεθλίων για το γιο τους, και ζήτησαν να γράφει επάνω της "Χρόνια πολλά Χίτλερ". Το κατάστημα αρνήθηκε να φτιάξει την τούρτα και τότε η είδηση πως υπάρχει μία οικογένεια που έχει ονομάσει τον γιο της Αδόλφο Χίτλερ Κάμπελ και τα άλλα τους παιδιά Εύα Μπράουν, Άρια Φυλή κ.λπ. είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Η είδηση προκάλεσε την κατακραυγή του κόσμου και οι κοινωνικοί λειτουργοί μετά από σχετική δικαστική απόφαση αναγκάστηκαν να πάρουν την κηδεμονία των παιδιών, μολονότι όπως λέει ο ίδιος ο Isidore Heath Campbell, δεν διαπίστωσαν να υπάρχει κακοποίηση. Τώρα ένα ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο "Meet the Hitlers" είναι διαθέσιμο από χθες στο US iTunes  και ασχολείται με το πως είναι σήμερα η ζωή της επίμαχης οικογένειας, αλλά και άλλων ανθρωπων που λέγονται Χίτλερ. Ο Isidore Heath (που να σημειωθεί πως έχει ναζιστικά τατουάζ σε όλο του το σώμα) τώρα λέει πως τον έχουν παρεξηγήσει και πως ο ίδιος απλά πιστεύει πως πρέπει "οι λευκοί να μένουν με τους λευκούς, οι μαύροι με τους μαύρους και οι Ισπανοί με τους Ισπανούς" και δεν βρίσκει κάτι το κακό σε όλο αυτό, ενώ καταγγέλει πως τα όσα έγιναν διέλυσαν την οικογένειά του και επιμένει πως ένα όνομα δεν λέει τίποτα " ο άνθρωπος κάνει τον άνθρωπο, όχι το όνομα" λέει.

Τώρα ο  Isidore, που πλέον έχει πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του με την οποία είχε αποκτήσει τα παιδιά, αντιμετωπίζει και νέες περιπέτειες με το νόμο, αφού συνελήφθη πριν από μήνες για την κακοποίηση της νέας του αρραβωνιαστικιάς Bethanie Zito, η οποία  αρχικά είχε καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία, αλλά τώρα αρνείται πως συνέβη το περιστατικό, ενώ εκκρεμεί η δίκη.

Δείτε αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ που δημοσιεύει το The Atlantic, στο βίντεο που ακολουθεί ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε και την επίσημη σελίδα του ντοκιμαντέρ meetthehitlers.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!