WOMEN'S GUIDE

5 μαμάδες fashion bloggers που αξίζει να ξέρετε [εικόνες]

Αν ρίξετε μία ματιά στις παρακάτω μανούλες-fashion bloggers θα ξανασκεφτείτε και θα επανεξετάσετε το θέμα στυλ.

Μία αναζήτηση στη Google και θα βρεις χιλιάδες bloggers, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, να μοιράζονται δημόσια διάφορα μυστικά σχετικά μην μόδα και την ομορφιά.

Από τη στιγμή που θα γίνεις μανούλα, δεν σημαίνει ότι παύεις να χάνεις και τη θηλική σου πλευρά. Ακριβώς το αντίθετο! Σίγουρα η απόκτηση ενός παιδιού δεν είνα μία εύκολη διαδικασία καθώς σου απορροφάει αρκετό χρόνο από τη καθημερινότητα σου. 

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 μαμάδες fashion bloggers που αξίζει να ξέρετε και να πάρετε έξυπνες και εύκολες ιδέες από αυτές. 

1. Τhe Ivory Lane

H Ivory, η οποία χειρίζεται το συγκεκριμένοο blog, είναι μία μανούλα 2 κοριτσιών από την Γιούτα των ΗΠΑ. Έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού με το κλασσικό, αλλά ταυτόχρονα ενημερωμένων looks της.

2. Ramshackle Glam

Η Jordan Reid είναι μαμά ενός μικρού αγοριού και έχει καταφέρει να κάνει το blogging επάγγελμα, αφού πλέον απολαμβάνει συνεργασίες με μεγάλα brands.

3. Sofis Snapshots The You Way

Η Sofie εκτός από μαμά και fashion blogger είναι συγγραφέας αλλά και παρουσιάστρια στο σουηδικό Project Runway. 

4. 9 to 5 chic

Η Anh Sundstrom κατοικεί και εργάζεται στο San Francisco και όσος χρόνος της απομένει από τη μητρότητα και την εργασία αφιερώνεται στο προσωπικό της blog.

5. The Fashion Guitar

Η Charlotte ζει στο Άμστερνταμ, έχει δικό της blog και συνεργάζεται με μεγάλα περιοδικά μόδας, ενώ είναι μαμά δύο παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!