VIRAL

Η Nannette Hammond ξόδεψε 500.000 ευρώ για να μοιάσει στη Barbie [βίντεο]

Η ξανθιά καλλονή είναι μητέρα 5 παιδιών και όνειρό της είναι να μοιάσει στη Barbie. 

Η Nannette Hammond, η οποία ζει στο Οχάιο, έχει κάνει αρκετές επεμβάσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της, όπως στο στήθος, αυξητική στα χείλη, μπότοξ, ημιμόνιμο μακιγιάζ, αλλαγές στο χρώμα του μαλλιών της και καθημερινές επισκέψεις για σολάριουμ, για να καταφέρει να ταιριάζει σε ένα κουνελάκι του Playboy και όχι σε μια 42χρονη γυναίκα. 

Από παιδική ηλικία είχε τεράστια αγάπη με τις κούκλες Barbie και σε ηλικία 21 ετών αποφάσισε να κάνει την πρώτη αυξητική στήθους, η οποία κόστισε 3.000 ευρώ και την πλήρωσε με την πιστωτική της κάρτα, ενώ τρία χρόνια μετά έκανε την δεύτερη που ξεπέρασε τις 7.000 ευρώ. Βέβαια, το κερασάκι στη τούρτα είναι το νεό απόκτημα της, ένα ροζ αυτοκίνητό που κοστίζει πάνω από 220.000 ευρώ. 

«Γνωρίζω πως οι υπόλοιπες μαμάδες μιλούν για μένα και κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου, αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Οι γονείς μπορούν να σκεφτούν και να πουν ό,τι θέλουν για την εμφάνισή μου, αλλά δεν με πειράζει. Έχω διδάξει τα παιδιά μου να μεγαλώνουν με αυτό τον τρόπο. Ο σύζυγός μου, ο Dave, και τα παιδιά μου είναι τόσο υπερήφανοι για μένα και για όσα έχω επιτύχει μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Πιστεύουν ότι είμαι υπέροχη. Η ζωή μου είναι πιο ωραία απ' ό,τι της Barbie τώρα», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!