MEN'S GUIDE

8 σουηδικά brands ανδρικής μόδας που πρέπει να μάθετε

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τα διάσημα ιταλικά, γαλλικά, αμερικανικά και βρετανικά fashion brands, αλλά τα τελευταία χρόνια οι σκανδιναβικές χώρες και ειδικά η Σουηδία σημειώνει τεράστια επιτυχία στο ανδρικό ντύσιμο στις παγκόσμιες αγορές.

Αυτά είναι 8 δημοφιλή σουηδικά brands που πλέον μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλα καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά on line.

ACNE: Ίσως το δημοφιλέστερο σουηδικό brand με υποκαταστήματα σε διάφορες γωνιές του πλανήτη από το Βερολίνο μέχρι το Τόκιο.


FILIPPA K : Το label της σχεδιάστριας Filippa Knutsson, με κλασικές προτάσεις σε ανδρικό αλλά και γυναικείο ντύσιμο.

NUDIE JEANS: Με έδρα το Gothenburg, ειδικεύεται κυρίως στα ντένιμ.

CHEAP MONDAY: Έδρα του είναι η Στοκχόλμη και αρχικά ξεκίνησε ως μαγαζί με second hand ρούχα, αλλά σταδιακά κυκλοφόρησε δικές του κολεξιόν με ρούχα που φέρουν το χαρακτηριστικό  λογότυπο με το κρανίο.

J LINDEBERG: Δημιουργήθηκε το 1996 και αρχικά ειδικεύονταν στο αθλητικο ντύσιμο για τους σκιέρ. Πλέον διαθέτει καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και οι δημιουργιες του καλύπτουν τα πάντα: από το sportswear και casualwear μέχρι πιο επίσημα looks.

TRETORN: Ένα από τα πιο κλασικά σουηδικά brands

ΕTON: Πολλοί νομίζουν πως πρόκειται για βρετανικό label αλλά κάνουν λάθος. Έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο κυρίως για τα πουκάμισά του.


TIGER OF SWEDEN : Ένα label με ιστορία αιώνα στην χώρα. Για χρόνια ασχολούνταν κυρίως με τα κοστούμια πλέον όμως έχει επεκταθεί και στο casualwear.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!