MEN'S GUIDE

4 κλασικοί στυλιστικοί κανόνες που πλέον μπορείτε να τους αγνοήσετε

Οι στυλιστικοί κανόνες, όπως και πολλοί άλλοι κανόνες, συχνά δεν είναι απαράβατοι, ειδικά όταν η μόδα το επιτρέπει.

Δείτε 5 στυλιστικούς κανόνες που για χρόνια θεωρούνταν τα απόλυτα "ΜΗ" στο ανδρικό ντύσιμο, αλλά πλέον μπορείτε να τολμήσετε να τους σπάσετε.
1. Κοστούμι με κουκούλα: Πλέον μπορείς να φορέσεις κοστούμι με κουκούλα, καθώς γενικά τα κοστούμια αποκτούν μια πιο casual και street style λογική. Στα πλαίσια της ίδιας τάσης, μπορείς να φορέσεις κοστούμι με t shirt ή με μποτάκια.


 

2. Μπλέ - μαύρο: Θεωρείται ένας κακός χρωματικός συνδυασμός, αλλά αν το μπλε είναι αρκετά φωτεινό τότε μπορείς να τα συνδυάσεις. Μάλιστα ειδικά ο συνδυασμός navy blue jean με μαύρο δερμάτινο jacket φέτος φοριέται πολύ.


 

3. Γραβάτα φοράς μόνο με κοστούμι: Πλέον και οι γραβάτες έχουν αποκτήσει ένα πιο casual στυλ και μπορείτε να τις συνδυάστε με άνορακ, πλεκτές ζακέτες κ.λπ.


4. Δεν πρέπει να υπάρχει "υπερβολή" στα ανδρικά κοσμήματα: Αυτός γενικά είναι ένας κανόνας που είναι απαράβατος για άνδρες και γυναίκες, όμως η φετινή μόδα θέλει τα κοσμήματα να είναι πολλά. Για να βρειτε την χρυσή τομή φροντίστε τα κοσμήματα που επιλέγετε να είναι σε λιτές γραμμές και στις ίδιες αποχρώσεις, με το μαύρο να είναι πάντα η πιο safe επιλογή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!