GOOD LIFE

Οι 8 αθλητές με τα ακριβότερα και πιο εντυπωσιακά σπίτια στις ΗΠΑ [εικόνες]

Αυτά είναι τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά σπίτια των ξένων αθλητών. 

Οι περισσότεροι στη ζωή μας έχουμε ως στόχο κάποια στιγμή να αγοράσουμε το δικό μας σπίτι. Για κάποιους όμως η ζωή τα έφερε με τέτοιο τρόπο ώστε τους έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους. Πάμε να δούμε τους αθλητές με τα 8 πιο ακριβά σπίτια. Αξίζουν αμύθητες περιουσίες και διαθέτουν απίθανες ανέσεις. 

1. Anna Kurnikova

Το σπίτι της διάσημης τενίστριας  έχει έκταση 6.000 τετραγωνικά μέτρα και παρέχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος. Η αξία του, αυτή τη στιγμή, υπολογίζεται στα 26 εκατ. δολάρια…

2. Tom Brady

Η κατοικία του διάσημου παίκτη αμερικάνικου ποδοσφαίρου και της Gisele αγγίζει τα 6.700 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Λος Άντζελες. Διαθέτει  υπνοδωμάτια, 6 γκαράζ, μία εντυπωσιακή πισίνα με σπα, αλλά και το προσωπικό γυμναστήριο του Tom Brady. Η τιμή του κυμαίνεται στα 27 εκατ. δολάρια.

3. Tiger Woods

Μετά τον χωρισμό του αποφάσισε να μετακομίσει στην Φλόριντα για να ξεχαστεί. Εκεί αγόρασε ένα πανάκριβο σπίτι, στο οποίο έχει μέσα από κελάρια για κρασιά, μέχρι στίβο, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει ένα γήπεδο του γκολφ. Η τιμή του φτάνει στα 60 εκατ. ευρώ.  

4. Michael Jordan

Η βίλα του απόλυτου θρύλου του NBA που βρίσκεται στο Χάιλαντ Παρκ ξεχωρίζει η μαγική του πισίνα, που στην μέση έχει ένα νησί με χόρτο. Η κοικονομική κρίση, πάντως, τον χτύπησε τον Michael Jordan, αφού από 29 εκατ. η αξία του έπεσε στα 16 εκατ. ευρώ. 

5. Floyd Mayweather

Διαθέτει κάθε άνεση που μπορείτε να βάλετε με το μυαλό σας, όπως τοίχους καλυμμένους με κόκκινο μετάξι, ενώ έχει ακόμα και θέατρο και γήπεδο γκολφ. Παρόλα αυτά, το σπίτι του επαγγελματία πυγμάχου στο Λας Βέγκας, κοστίζει 3,6 εκατ. ευρώ. 

6. Randy Johnson

Η βίλα αυτού του διάσημου παίκτη του μπέιζμπολ βρίσκεται στην Αριζόνα και ξεπερνάει τα 7,500 τ.μ. Έχει όλες τις ανέσεις μέσα, από κελάρια, μέχρι πισίνα και θέατρο. Η τιμή του φτάνει στα 25 εκατ. δολάρια. 

7. Chris Bosh

Είναι μία από τις πιο μαγευτικές κατοικίες που έχουμε δει. Παρά τις πτώσεις των τιμών λόγω οικονομικής κρίσης, η βίλα του άσου του μπάσκετ αξίζει κοντά στα 11 εκατ. δολάρια και διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί να σκεφτεί ένας ανθρώπινος νους.

8. Derek Jeter

Το σπίτι του παίκτη του μπέιζμπολ βρίσκεται στη Φλόριντα και διαθέτει μόλις 7 κρεβατοκάμαρες και 9 μπάνια, αλλά και μία εντυπωσιακή πισίνα. Με 9.000 τ.μ. κοστίζει μόλις 13 εκατ. ευρώ. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!