GOSSIP

Όλες οι «οσκαρικές χυλόπιτες» του Leonardo Di Caprio [βίντεο]

Εδώ και πολλά χρόνια ο Leo έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα "ανέκδοτα" των σινεφίλ, αλλά και της Ακαδημίας, καθώς έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε πολλές απονομές των Όσκαρ ως το μεγάλο φαβορί και στο τέλος φεύγει με άδεια χέρια.

Ο 41χρονος ηθοποιός έχει ήδη προταθεί πέντε φορές για το χρυσό αγαλματίδιο, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Φέτος, έχει μεγάλες πιθανότητες να το κερδίσει με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «The Revenant», η οποία είναι υποψήφια για ακόμη έντεκα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Καλύτερης Ταινίας και της καλύτερης Σκηνοθεσίας.

Δείτε παρακάτω όλες τις υποψηφιότητές του, αλλά και τις αντιδράσεις του όταν δεν ανακοινώνεται το όνομά του ως νικητή.

1994, What’s Eating Gilbert Grape

2005, The Aviator

2007, Blood Diamond

2014, The Wolf of Wall Street

2016, The Revenant

Το The Revenant μοιάζει πολλά υποσχόμενο και έχει όλα τα κομμάτια του παζλ για να κερδίσει ο Leo το χρυσό αγαλματίδιο. Εξάλλου ο ηθοποιός σε αυτή τη ταινία έκανε πολλές θυσίες, αρκεί να θυμηθούμε ότι έφαγε ωμό κρέας βίσωνα, ξάπλωσε στο εσωτερικό ενός νεκρού αλόγου, μπαινόβγαινε σε παγωμένα νερά, ενώ βίωνε το κρυοπάγημα και κάποιες φορές την υποθερμία. Θα καταφέρει άραγε ο ταλαντούχος ηθοποιός στα φετινά βραβεία Όσκαρ να κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο που περιμένει όλα αυτά τα χρόνια; Θα το μάθουμε σε πολύ λίγες ώρες... 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!