WOMEN'S GUIDE

Οι 4 fashion bloggers από τη Σουηδία που θα λατρέψετε [εικόνες]

Κορίτσια σε νεαρή ηλικία που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους χωρίς αυτό να είναι υπερβολικό. 

Τα κορίτσια από την παγωμένη Σκανδιναβία έχουν εκπαιδευτεί να τηρούν την ισορροπία ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο, εντυπωσιάζοντας με την απλότητά τους. Στα social media ξεπερνούν τους 1.000.000 followers, ενώ κάθε τους εμφάνιση γίνεται statement. 

1. Kenza Zuiten

Το website της μετράει ήδη εφτά χρόνια λειτουργίας. Έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία σε διαγωνισμούς blogging, ενώ πρόσφατα παρουσίασε το προσωπικό της fashion label «Ιvyrevel». 

2. Victoria Törnegren

H νεαρή στυλίστρια έχει αδυναμία στις minimal chic εμφανίσεις δημιουργώντας κάθε φορά απλά, αλλά εντυπωσιακά outfits και συνδυάζοντας basic ρούχα που μπορεί να τα φοράει όλη την ημέρα. Αγαπάει ιδιαίτερα το τζιν σε όλες τις εκδοχές του, το οποίο διαλέγει να ταιριάζει με black & white κομμάτια.

3. Carolina Engman

Οι καθημερινές εμφανίσεις της είναι μοναδικές καθώς έχει αποτινάξει το Σκανδιναβικό στυλ, προσαρμόζοντας την αισθητικής της σε αυτή της Νέας Υόρκης.

4. Angelica Blick

Το website της έχει διακριθεί για 3 συνεχόμενες χρονιές το καλύτερο blog της χρονιάς και η ίδια έχει κερδίσει το βραβείο της καλύτερης καλοντυμένης fashionistas. To στιλ της είναι μοντέρνο και φρέσκο επηρεασμένο από το look των hipster της Στοκχόλμης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!