WOMEN'S GUIDE

Love to Fashion: Κασσιανή Χειρογεώργου

Mια Ελληνίδα από τον Βόλο, που ζει και εργάζεται στο Δουβλίνο, κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του best fashion blog στην Ιρλανδία.

«Από μικρή με ενδιέφερε η μόδα και είχα πάντα μια φυσική τάση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό και ειδικά για το μακιγιάζ. Έτσι μετά τις σπουδές μου στο Business & Marketing φοίτησα μακιγιάζ στη σχολή Pansik της Αθήνας», κάπως έτσι μας συστήνεται η δημιουργός του JustKassi.  

Η Κασσιανή Χειρογεώργου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο και τα τελευταία 5 χρόνια ζει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας όπου δουλεύει στο JustKassi, παράλληλα με τη πρωινή της εργασία. Ξεκίνησε ενεργά να γράφει στο ιστιολόγιο της το 2012 και μετά από σκέψη το ανασχεδίασε και το μετονόμασε το Μάϊο του 2015. Η σκληρή δουλειά και αγάπη σε αυτό που κάνει και μαζί με την υποστήριξη του κοινού της, συντέλεσαν να βραβευθεί ως το Best Fashion Blog στα Blog Awards της Ιρλανδίας τον Οκτώβριο του 2015. Επίσης, είναι ανάμεσα στους 10 φιναλίστ για βραβείο Blogger of the Year 2016 που διοργανώνει η Accenture για τα Digital Media Awards.

Αυτό που κάνει το JustKassi ιδιαίτερο είναι ότι είμαι μια Ελληνίδα που ζει στο εξωτερικό και ο τρόπος που αποτυπώνω το στυλ μου και τη καθημερινότητα μου μέσα από τις φωτογραφίες μου. Επίσης, γράφω σε δύο γλώσσες, Αγγλικά και Ελληνικά, κι έτσι ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει τη γλώσσα που νιώθει πιο άνετα να διαβάζει. 

Πέντε στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι: Τα ταξίδια καθώς είναι κάτι που αγαπώ και μου δίνει απίστευτη ενέργεια. Τα δαχτυλίδια γιατί ακόμα και μια απλή μέρα θα φοράω τουλάχιστον 3 δαχτυλίδια στα χέρια μου που όλα σημαίνουν κάτι για μένα. Το ασπρόμαυρο στυλ μου στις μέρες που δε ξέρω τι να βάλω. Το γεγονός πως είμαι ενθουσιώδης με κάθε καινούργια τάση της μόδας, όταν φυσικά μου ταιριάζει. Τέλος, είμαι πολυλογού. Μου αρέσει να μιλάω πολύ και να μοιράζομαι ότι ξέρω για την ομορφιά και το στυλ. 

Η μόδα για μένα σημαίνει καλαισθησία.
 
Μια γυναίκα είναι καλοντυμένη όταν νιώθει άνετα με αυτά που φοράει και τον εαυτό της και όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Μια γυναίκα είναι κακοντυμένη όταν τα ρούχα που φοράει δεν την αναδεικνύουν. 

Συμβουλεύω τις Ελληνίδες να διαβάσουν όλες το justKassi και το άρθρο μου για το Δουβλίνο. 

Αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου είναι το μαύρο μακρύ παλτό μου γιατί πάει με όλα.   

Το στυλ που έχω υιοθετήσει είναι βασισμένο στην άνεση και στις απλές γραμμές. 

Μου αρέσουν οι σχεδιαστές που τα ρούχα τους είναι φτιαγμένα έχοντας τη γυναίκα στο μυαλό τους, όπως ο Michael Kors, αλλά και οι σχεδιαστές που έχουν να προσφέρουν κάτι τελείως διαφορετικό όπως η Μαίρη Κατράτζου και ο Manish Arora. 

Δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω μαζί μου το κινητό μου.  

Το επόμενο κομμάτι που θα αγοράσω είναι Addidas Stan Smith για κάθε μέρα. 

*Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Άγγελο Γεραιουδάκη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!