VIRAL

True story: Μπήκε κατά λάθος σε πλάνο του Tinie Tempah και άλλαξε η ζωή της

Η απίστευτη ιστορία της Νιγηριανής Jumoke Sunday, κάνει το γύρο του κόσμου.

Όλοι γνωρίζουν τον διάσημο Βρετανό ράπερ Tinie Tempah.O Tinie πρόσφατα βρέθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης με τον μουσικό, σκηνοθέτη, παραγωγό και διάσημο φωτογράφο Ty Bello.

Όμως σε μία από τις φωτογραφίες, εμφανίστηκε η Jumoke Sunday, μία 27χρονη μητέρα, που πουλούσε ψωμιά στον δρόμο. Ο Ty ενθουσιάστηκε από την ομορφιά της Jumoke Sunday και ξεκίνησε έναν αγώνα για να την εντοπίσει, ζητώντας βοήθεια απο τους 110.000 followers του στο instagram. Τελικά ύστερα από μέρες η γυναίκα εντοπίστηκε, αφού ο Ty ακολούθησε την συμβουλή πολλών και έστειλε βοηθό του να μοιράσει φωτογραφίες της στο σημείο της φωτογράφησης και να ζητήσει πληροφορίες.

Η γυναίκα που ζούσε σε μία τρώγλη και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έγινε πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ που γύρισε ο Ty και στο οποίο αφηγείται την ιστορία της (η γυναίκα δεν μιλάει καλά αγγλικά) ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως αμέσως μετά έκλεισε και το πρώτο της συμβόλαιο για να εργαστεί ως μοντέλο, με αμοιβή που πλέον έχει αλλάξει οριστικά τη ζωή της και αυτή των δυο παιδιών της.

Τώρα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μοιράζονται την ιστορία της μέσω social media, με σχόλια που τονίζουν πως όλα μπορούν να συμβούν αν βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

 

A video posted by TY Bello (@tybello) on Feb 7, 2016 at 8:08am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!