VIRAL

Στέλεχος της Google δεν θυμάται πόσα χρήματα βγάζει [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από τις δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της Goοgle μπροστά σε επιτροπή που εξετάζει υπόθεση φοροδιαφυγής.

Πρόκειται για τον Matt Brittin, τον Βρετανό που είναι επικεφαλής της Google σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, ο οποίος σύμφωνα με τον Guardian εμφανίστηκε χθες σε βρετανική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση που αφορά την πιθανή φοροδιαφυγή της Google, η οποία πρόσφατα έκλεισε συμφωνία να πληρώσει τελικά σε φόρους ποσό που αγγίζει τα 130 εκατομμυρία λίρες (περίπου 167 εκατομμύρια ευρώ). Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν η απάντηση του Matt Brittin, όταν του ζητήθηκε να πει πόσα χρήματα βγάζει ο ίδιος, ο οποίος αρνήθηκε να το κάνει, είπε πως θα προσκομίσει τελικά το ακριβές ποσό αν αυτό κριθεί σχετικό με την υπόθεση, και τελικά παραδέχτηκε πως δεν θυμάται ακριβώς το ποσό. Η στάση του, είχε σαν αποτέλεσμα η επιτροπή να σχολιάσει πως "δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα" και να αναγκάσει την επικεφαλής της επιτροπής να του τονίσει  πως "οι άνθρωποι έχουν θυμώσει με αυτά που συμβαίνουν". 
Δείτε το βίντεο που ανέβασε  στο youtube το BBC και το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου με πληθώρα αρνητικών σχολίων για το αλαζονικό ύφος του στελέχους της Google.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!