MEN'S GUIDE

Ένας Κύπριος ανάμεσα στους 7 top Λονδρέζους fashion bloggers

To γνωστό βρετανικό site fashionbeans, που ειδικεύεται στην ανδρική μόδα, ανακοίνωσε πρόσφατα τους 7 κορυφαίους fashion bloggers του Λονδίνου και στη λίστα φιγουράρει και ένας Κύπριος.

Πρόκειται για τον Matthew Zorpas που επελέγη μαζί με άλλα κορυφαία ονόματα της μόδας όπως ο Bobby Abley και το διάσημο top model David Gandy. O Matthew βρέθηκε τυχαία να ασχολείται με την μόδα, όταν πριν από χρόνια καθώς περπατούσε στους δρόμους του Λονδίνου, πηγαίνοντας στη βρετανική Εβδομάδα Μόδας, ο Μάθιου Ζόρπας συνελήφθη από το φακό της στήλτον φωτογράφησαν για τη στήλη Fashion Police του περιοδικού GQ. Έτσι κέρδισε τον τίτλο του πιο καλοντυμένου άνδρα και του γεννήθηκε η ιδέα να φτιάξει το δικό του blog με τον τίτλο thegentlemanblogger. Εκεί όπως αναφέρει και το fashionbeans, ο Matthew «που το μάτι του κόβει και έχει πάντα τη σωστή οπτική» σε θέματα μόδας, κάνει τις δικές του στυλιστικές προτάσεις και μας παρουσιάζει ρούχα και αξεσουάρ από εταιρείες και οίκους μόδας όπως οι Missoni, Dsquared2 και Alberto Moretti

Ποιός όμως είναι ο Matthew Zorpas. Όπως αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμά του το ilovestyle.com o Matthew γεννήθηκε στην Κύπρο και πριν από 8 χρόνια πήγε στη Μεγάλη Βρετανία για σπουδές.

Η πρώτη του δουλειά ήταν στη διοργάνωση της λονδρέζικης Εβδομάδας Μόδας, και συνέχισε  στον οίκο Vivienne Westwood και στη Saatchi & Saatchi.

Όταν η κρίση έπληξε τη M. Βρετανία έμεινε χωρίς δουλειά, αλλά δεν το έβαλε κάτω: «Ήμουν εντελώς απογοητευμένος, δεν έβρισκα πουθενά δουλειά. Ωστόσο, κάποιο πρωινό σηκώθηκα με άλλη διάθεση και είπα ότι ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Έφτιαξα ένα καθαρόαιμο ανδρικό blog το www.thegentlemanblogger.com».
Εκτός από την ενασχόληση του με τη μόδα, ο Matthew διδάσκει στον Instituto Marangoni Business of Luxury, έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους όπως Gucci, Armani Exchange, Zegna και Tommy Hilfiger.

Ο ίδιος δεν διστάζει να αποκαλύψει πως όσοι ακούνε για πρώτη φορά το όνομά του θυμούνται την ταινία του Άντονι Κουίν και λένε χαριτολογώντας ότι παρά το πρωτόκολλο και τα καλοραμμένα κοστούμια, στο βάθος παραμένει ένας αυθεντικός «Zorpa the Greek»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!