GOSSIP

Παραμένει κρατούμενη η πιο σέξι DJ της Ασίας [εικόνες]

Στα 32 της χρόνια, η Angie Vu Ha, έχει κατακτήσει τον τίτλο της πιο σέξι DJ της Ασίας.

Η καλλονή από το Βιετνάμ, που ζει πλέον στις ΗΠΑ, κάνει καριέρα ως DJ, top model, ηθοποιός και εχει γίνει γνωστή και ως κουνελάκι του Playboy.
Τώρα όμως κάνει το γύρο του κόσμου η ιστορία της καθώς έχει περιπέτειες με το νόμο.
Συγκεκριμένα από τον περασμένο Νοέμβριο, η Angie κρατείται από τις αρχές καθώς συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φύγει από το αεροδρόμιο JFK των ΗΠΑ, με προορισμό την Κινα μαζί με την 9χρονη κόρη της.
Το παιδί έπρεπε να είναι μαζί με τον πατέρα του, που ζει στο Παρίσι, (αυτος έχει και την κηδεμονία του παιδιού) από τον περασμένο Αύγουστο και έτσι η Angie κρατείται εδώ και μήνες καθώς οι γαλικές αρχές ζητούν την έκδοσή της για να δικαστεί για παραβίαση όρων κηδεμονίας.
Το παιδί, έχει πλέον βρεθεί στη Γαλλία και ζει με τον πατέρα του, αλλά η Angie παραμένει υπό κράτηση και η ίδια μίλησε στο NYDailyNews για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη φυλακή και τώρα ελπίζει στην ακρόαση που θα γίνει σήμερα, οι αρχές επιτέλους να την αφήσουν να φύγει, ενώ η ίδια ισχυρίζεται πως ο πατέρας του παιδιού αδιαφορούσε για χρόνια για την ανατροφή του και κέρδισε την κηδεμονία πέρυσι όταν την αποκάλεσε "πορνοστάρ" και έδειξε φωτογραφίες της στο γαλλικό δικαστήριο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!