WOMEN'S GUIDE

Γιατί όλες οι stars έχουν ξετρελαθεί με αυτά τα σανδάλια;

Αυτά τα σανδάλια στο χρώμα του δέρματος, με το ψηλό τακούνι και το λουράκι, τα έχουμε δει συχνότερα από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι στα κόκκινα χαλιά των λαμπερών events.

Είναι τα "Nudist sandals" του διάσημου σχεδιαστή  πολυτελών υποδυμάτων Stuart Weitzman και από τα τέλη του 2013, που έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση, μέχρι και σήμερα έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του αγαπημένου παπουτσιού των celebrities. Στην αρχή βλέπαμε παντού μόνο τα nude σανδάλια, αλλά τώρα πλέον κυκλοφορούν σε δεκάδες χρωματικές εκδοχές και όλα τους κάνουν τη δική τους παρέλαση στο κόκκινο χαλί. Ο λόγος; Μα είναι πιθανά το πιο άνετο, σίγουρο και σταθερό ψηλοτάκουνο. Τουλάχιστον αυτό λένε οι δεκάδες celebrities που τα τιμούν δεόντως.
Ο ίδιος ο σχεδιαστής όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για την επιτυχία του παπουτσιού του, την απέδωσε στο τακούνι από τιτάνιο, που δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να σπάσει, στο ειδικό ανατομικό πέλμα και στο λουράκι, που τελικά δεν είναι διακοσμητικό, αλλά βοηθά στο να παραμένει σταθερό το πόδι και να μην"τρίβεται" κυλώντας προς τα κάτω πάνω στο παπούτσι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!