VIRAL

Eίδαν "τέρας" του χιονιού στην Ισπανία; [βίντεο]

Οι υπεύθυνοι του ski resort Formigal στα Πυρηναία, στην Ισπανία, αναγκάστηκαν να ερευνήσουν την ορεινή περιοχή για να καθησυχάσουν τους πελάτες τους, καθώς αρκετοί επισκέπτες,  ισχυρίζονται πως είδαν ένα περίεργο πλάσμα - τέρας να κινείται στις χιονισμένες πλαγιές.

Viral έγινε τόσο ένα βίντεο, όσο και μία φωτογραφία από την περιοχή, που ανέβηκαν πριν λίγες μέρες στα social media (αρχικά στο twitter) και έσπειραν το πανικό, κάνοντας πολλούς να μιλούν για γιέτι (yeti - το θρυλικό τέρας στα Ιμαλάια) ή για μεγαλοπόδαρο (Big Foot - αντίστοιχος θρύλος στην Ευρώπη και την Αμερική).
Βέβαια στην περίπτωση της επίμαχης φωτογραφίας, σχεδόν όλοι σχολιάζουν πως απλά πρόκειται για άνδρα που φοράει ένα μαλλιαρό λευκό (αποκριάτικο) κουστούμι, ενώ στην περίπτωση του (θολού) βίντεο δεν μπορεί κανείς να διακρίνει τί ακριβώς βλέπει (μοιάζει και με λευκή αρκούδα).
Πάντως εκπρόσωπος  του ski resort, δήλωσε πως μίλησαν με όλους όσοι "είδαν" το πλάσμα, για να εντοπίσουν την περιοχή όπου πιθανά κινείται και πως έκαναν συστηματικές έρευνες της περιοχής χωρίς να εντοπίσουν τίποτα, αλλά πρόσθεσαν πως όλο το προσωπικό βρίσκεται σε επιφυλακή για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επισκεπτών...

Η φωτογραφία 

Και τα βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!