GOSSIP

Αυτή είναι μία αδελφή της Madonna - και το υπόλοιπο (άγνωστο) σόι της [εικόνες]

Η Madonna φρόντισε πρόσφατα, μέσω instagram, να ευχηθεί καλή επιτυχία  και να δηλώσει περήφανη για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της μεγαλύτερης αδελφής της Melanie.

Και ξαφνικά όλοι ασχολούνται με την 64χρονη Melanie Ciccone που δραστηριοποιείται και στον χώρο της μόδας (για χρόνια ήταν υπεύθυνη Τύπου στην δισκογραφική εταιρεία του Brian Eno) και η οποία ετοιμάζονταν να κάνει fashion show στα πλαίσια του fashion week της Νέας Υόρκης. Και η αλήθεια είναι πως η Melanie είναι η μόνη αδελφή της Madonna η οποία διατηρεί καλές επαφές με την βασίλισσα της ποπ.
Πάντως για την ιστορία η Madonna, έχει συνολικά 7 αδέλφια: την Melanie,  την 57χρονη Paula (εργάστηκε ως μοντέλο στα 80s, έκανε απόπειρες και στο τραγούδι, διατηρούσαν καλές επαφές για χρόνια, αλλά πλέον δεν έχουν στενές σχέσεις), την 49χρονη Jennifer (διδάσκει ιστορία της τέχνης σε σχολεία και δεν διατηρεί πλέον στενές επαφές με την Madonna), τον 59χρονο Antony ( ο μεγάλος της αδελφός, που είναι πλέον άστεγος), τον 56χρονο Christopher (για χρόνια συνεργάτης της Madonna, αλλά όχι πια), τον 48χρονο Mario (επίσης συνεργάστηκε στο παρελθόν με την Madonna, αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού στην κοκαίνη και τώρα μανατζάρει την οικογενειακή επιχείρηση των Ciccone με αμπέλια) και τον επίσης 59χρονο Marty (είχε κυκλοφορήσει και ραπ δίσκο το 1994, ως MC Ciccone και αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά).
Δείτε, την φωτογραφία της Melanie που ανέβασε η Madonna στο Instagram, τα βίντεο της Paula Ciccone, μία σπάνια φωτογραφία με τις δύο από τις τρεις αδελφές της και μία ακόμη πιο σπάνια με όλα τα αδέλφια μαζί.

 

H Melanie

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: 1. Anthony, 2. Jennifer, 3. Paula, 4. Christopher, Madonna, 5. Mario, 6. Melanie και 7. Marty.

Η Madonna με την νύφη Melanie και την αδελφή της Jennifer

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!