GOOD LIFE

True story: Βρήκαν πεινασμένο θαλάσσιο λιονταράκι σε τραπέζι εστιατορίου [βίντεο]

Η ομάδα διάσωσης του SeaWold, έσπευσε για να φροντίσει ένα μικρό θαλάσσιο λιοντάρι που εντοπίστηκε να κάθεται σε τραπέζι εστιατορίου στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Το γύρο του κόσμου, κάνει η είδηση με το μικρό πεινασμένο θαλάσσιο λιονταράκι που σε αναζήτηση τροφής, μπήκε από την πόρτα που είχαν ξεχάσει ανοιχτή το βράδυ οι υπάλληλοι του εστιατορίου The Marine Room, στην περιοχή La Jolla, ανέβηκε τα 145 σκαλιά της εισοδου και τελικά κάθισε στον καναπέ ενός τραπεζιού του εστιατορίου όπου και εντοπίστηκε.
Το θαλάσσιο λιονταράκι είναι μόλις 8 μηνών, είναι θηλυκό και οι ειδικοί είπαν πως ήταν υποσιτισμένο, αλλά ελπίζουν πως θα επιζήσει.
Όπως αναφέρει ο Guardian, σύμφωνα με το SeaWorld, το τελευταίο χρόνο έχουν αυξηθεί απίστευτα τα ποσοστά θνησιμότητας των θαλάσσιων θηλαστικών και ειδικά των θαλάσσιων λιονταριών της Καλιφόρνια (η ομάδα του SeaWorld από την αρχή του 2016 έχει κληθεί να διασώσει περίπου 47 τέτοια ζώα) και οι επιστήμονες θωρούν πως αυτό οφείλεται στην έλλειψη τροφής που συνδέεται με τις αφύσικα υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται στους ωκεανούς εξαιτίας του φαινομένου Ελ Νίνιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!