WOMEN'S GUIDE

6 πασίγνωστες stars που πάλεψαν με τη κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Έξι μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος έχουν παραδεχτεί σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Οι ψυχικές διαταραχές είναι ασθένειες που χρειάζονται ιατρική αντιμετώπιση, όπως είναι ο διαβήτης ή τα καρδιακά νοσήματα.Μεγάλα φιλανθρωπικά ιδρύματα ανά τον κόσμο, αλλά και εξειδικευμένες ομάδες αναλαμβάνουν δράσεις ενημέρωσης, δημιουργώντας εκστρατείες που θυμίζουν ότι οι καιροί αλλάζουν και πως όλα αντιμετωπίζονται με την κατάλληλη προσοχή. 

1. Cara Delevingne

Το όμορφο μοντέλο είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο καθένας μπορεί να έχει κατάθλιψη ανεξαρτήτου ηλικίας και "εξωτερικής" διάθεσης. Στα 15 της έδωσε μεγάλη μάχη με τη συγκεκριμένη ασθένεια και ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό. Πλέον, με το γράψιμο, τη γιόγκα και την επικοινωνία σε αυτό το κομμάτι αντιμετωπίζει την κατάσταση.

2. Kristen Stewart

«Ήθελα να είναι όλα υπό έλεγχο σε υπερβολικό βαθμό. Αν και ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αρρώσταινα ή γινόμουν πολύ νευρική με έναν τρόπο πραγματικά εξουθενωτικό», εξηγεί η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της. Πλέον, έχει καταφέρει να το ελέγξει και να προχωρήσει τη ζωή της. 

3. Emma Stone

Η ταλαντούχα ηθοποιός για τρία ολόκληρα χρόνια υπέφερε από κρίσεις πανικού. Η μητέρα της βρισκόταν πάντα στο πλευρό της, διαβεβαιώνοντάς της πως κανείς δεν πρόκειται να πεθάνει και τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί.

4. Ellie Goulding

Κρίσεις πανικού εξαιτίας χαμηλής της αυτοπεποίθησης πάθαινε η ταλαντούχα ερμηνεύτρια. Από τότε μέχρι και σήμερα επισκέπτεται μια εξειδικευμένη θεραπεύτρια και προσπαθεί να το καταπολεμήσει.

5. JK Rowling

Μπορεί τα βιβλία της να έχουν γνωρίσει μία τεράστια αποδοχή από το κοινό, αλλά πριν από αυτό η συγγραφέας ήταν μια διαζευγμένη ανύπαντρη μητέρα σε κακή οικονομική κατάσταση και η κατάθλιψη δεν ήταν μακριά. «Εκείνο που με έκανε να λάβω βοήθεια ήταν η κόρη μου. Σκέφτηκα πως δεν ήταν σωστό, δεν μπορούσα να τη μεγαλώνω σε αυτή την κατάσταση».

6. Miley Cyrus

Σε ηλικία 23 ετών η τραγουδίστρια κλειδώθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο της, εξαιτίας της κατάθλιψης, με τον πατέρα της να ανησυχεί για την σοβαρή κατάσταση της υγείας της. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να μιλήσει για την ψυχική της ασθένεια, για να βοηθήσει όποιον το χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!