GOSSIP

Η Κhloe Kardashian αποκάλυψε τα τρία καλύτερα δημόσια μέρη που έχει κάνει σεξ

Αν αναρωτιέστε τι έχει πάθει η γνωστή τηλεπερσόνα και αποκαλύπτει το τελευταίο καιρό τα σεξουαλικά μυστικά της, απλά να σας πούμε ότι τα νούμερα από το πρώτο επεισόδιο του talk show της Kocktails with Khloe ήταν αρκετά χαμηλά. 

Σε πρόσφατη δημοσίευση που έκανε στο blog της, η 31χρονη σταρ αποκάλυψε τα πιο περίεργα και καλύτερα μέρη για να κάνει κάποιος σεξ. Ένα από τα αγαπημένα της μέρη είναι στην κουζίνα του σπιτιού της. «Είσαι σπίτι, οπότε είσαι άνετα, αλλά είναι λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Ένας μαρμάρινος πάγκος είναι σέξι, συναρπαστικός και…παγωμένος».

Το δεύτερο είναι το αυτοκίνητο «Μια φορά το έκανα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου εν κινήσει. Οδηγούσε άλλος και εγώ ήμουν στο πίσω κάθισμα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα».

Τέλος, το τρίτο σημείο που συμπληρώνει τη λίστα της είναι το αεροπλάνο. «Το έχω κάνει και σε αεροπλάνο με άλλους επιβάτες. Πήγα πρώτα εγώ στο μπάνιο, μετά με ακολούθησε εκείνος και προφανώς όλοι κατάλαβαν τι κάναμε. Όταν βγήκαμε μας ρωτούσαν αν περάσαμε καλά».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες σε ραδιοφωνική της συνέντευξη έδωσε συμβουλές για καλό στοματικό σεξ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!