VIRAL

Σάλος στην Ιταλία για τις αποκριάτικες στολές προσφυγόπουλων

Το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων για τα παιδικά αποκριάτικα κουστούμια που πουλάει μία εταιρεία μέσω Amazon.

Πρόκειται για παιδικά αποκριάτικα κουστούμια που κοστίζουν μεταξύ 24 και 36 ευρώ τα οποία απευθύνονται σε γονείς που θέλουν να ντύσουν τα παιδιά τους προσφυγόπουλα του Α και Β Παγκοσμίου Πολέμου.
Πολλοί όμως βρήκαν ιδιαίτερα προκλητικά τα συγκεκριμένα κουστούμια (τα οποία κυκλοφορούν εδώ και καιρό, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε αντιδράσει), ειδικά αυτή την εποχή που η προσφυγική κρίση γιγαντώνεται στην Ευρώπη.
Όπως αναφέρει η ιταλική La Stampa η ιταλική χριστιανική φιλανθρωπική οργάνωση Famiglia Cristiana του Ολιβιέρο Φόρτι κατήγγειλε το γεγονός, ισχυριζόμενη ότι «οι γονείς θα μπορούσαν να ξοδέψουν τα ίδια λεφτά για να αγοράσουν σε κάποιοι αληθινό προσφυγόπουλο κάτι να φορέσει ή/και να φάει», ενώ η Amazon απάντησε πως δεν μπορεί να ελέγχει όλα τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της σελίδας, αλλά χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου δεν βρίσκουν ικανοποητική την απάντηση της Amazon και ζητούν να αποσυρθεί το προϊόν.
Τα συγκεκριμένα κουστούμια δεν είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά υπάρχουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους η Ιταλία και η Βρετανία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!