GOSSIP

O Harrison Ford μόλις έγινε ο πιο κερδοφόρος ηθοποιός στο Hollywood

Με τη νέα ταινία Star Wars The Force Awakens να σπάει ταμεία, ο Harrison Ford, μόλις κατέκτησε την κορυφή στη λίστα με τους ηθοποιούς που έφεραν τις μεγαλύτερες εισπράξεις με τις ταινίες τους.

Σύμφωνα με το Box Office Mojo, ο 73χρονος ηθοποιός, μέσα από ταινίες όπως ο Πόλεμος των Άστρων και Indiana Jones κατάφερε να φέρει εισπράξεις σε εισιτήρια που αγγίζουν τα 4,71 δισεκατομμύρια δολάρια.
Όπως αναφέρει το Time, ο Harrison εκθρόνισε από την κορυφή τον Samuel Jackson που οι ταινίες του συνολικά έχουν εισπράξεις που αγγίζουν τα 4,63 δισεκατομμύρια δολάρια (εκτοξεύτηκε στην κορυφή με τις ταινίες της Marvel, όπως οι Avengers) ενώ ακολουθούν οι Tom Hanks (4.33 δισεκατομμύρια δολάρια), Morgan Freeman (4.32 δισεκατομμύρια δολάρια) και Eddie Murphy (3.81 δισεκατομμύρια δολάρια). Και έπονται ηθοποιοί όπως οι Tom Cruise, Robert Downey Junior, Johnny Depp, Michael Cane, Garry Oldman κ.ά.
Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η απουσία γυναικών από τις πρώτες θέσεις, αφού η πρώτη ηθοποιός που συναντάμε στην λίστα είναι η Cameron Diaz, που βρίσκεται μόλις στην 15η θέση με 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!