GOSSIP

5 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τον Leonardo DiCaprio

Είναι ένας από τους διασημότερους σταρ του Hollywood και μεγάλο φετινό φαβορί για Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου.

Στα 41 του χρόνια ο Leo έχει κατακτήσει την κορυφή και όλοι νομίζουμε πως τον ξέρουμε καλά, υπάρχουν όμως και πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του. Δείτε 5 πράγματα που συγκέντρωσε σε σχετικό αφιέρωμα η αμερικανική Vogue.

1. To όνομά του το απέκτησε επειδή η μητέρα του ένοιωσε τον Leo να κλωτσάει για πρώτη φορά στην κοιλιά της την ώρα που χάζευε έναν πίνακα του Da Vinci. Μάλιστα ο ίδιος έχει πει πως στα πρώτα βήματα της καριέρας του, διάφοροι μάνατζερ του πρότειναν να αλλάξει όνομα γιατί δεν το έβρισκαν αρκετά εμπορικό, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να το κάνει.
2. Δεν ήθελε να πάρει το ρόλο στον "Τιτανικό". Μπορεί να είναι ο ρόλος που πραγματικά απογείωσε την καριέρα του, αλλά ο ίδιος ο σκηνοθέτης David Cameron, έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη πως ο Leonardo δεν ήθελε με τίποτα να παίξει τον ρόλο, γιατί τον έβρισκε "αδιάφορο" και χρειάστηκε να προσπαθήσει ο ίδιος ο Cameron και να του μιλάει με τις ώρες για να τον μεταπείσει.
3. Το 1995 ήθελαν να τον "κόψουν" από το καστ του φιλμ The Quick and the Dead. Μάλιστα η συμπρωταγωνίστριά του Sharon Stone έχει ομολογήσει πως η ίδια μίλησε στους παραγωγούς για να κρατήσουν τον Leonardo τον οποίο θεωρούσε υπερβολικά ταλαντούχο, ενώ εικάζεται πως του έδωσε το 1/3 του μισθού της για τη συγκεκριμένη ταινία, προκειμένου να τον στηρίξει.
4. Είναι και ο ίδιος ψυχαναγκαστικός. Όταν ερμήνευσε τον Howard Hughes, στην ταινία Aviator, σε σχετική του συνέντευξη ο Leonardo ομολόγησε πως βρήκε στον ρόλο στοιχεία του εαυτού του και θυμήθηκε πως όταν ήταν παιδί και πήγαινε στο σχολείο έκανε όλοκληρη παραπανίσια διαδρομή προκειμένου να μην χρειαστεί να πατήσει σε καμία ρωγμή στο πεζοδρόμιο.
5. Εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός, είναι και οικολόγος και επιτυχημένος επιχειρηματίας και συγκεκριμένα είναι ιδιοκτήτης εταιρείας εισαγωγής καφέ που φέρει τον τίτλο  La Colombe και στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς στην Κολομβία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!