WOMEN'S GUIDE

Αυτά τα παπούτσια είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Με το πάτημα ενός κουμπιού, έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τόσο το μέγεθος, όσο και το σχέδιο του τακουνιού.

H Tanya Heath είναι γεννημένη στην Νέα Υόρκη, αλλά κατοικεί στο Παρίσι. Μέσα από τα σχέδια που δημιούργησε κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες βλέπουν τα τακούνια. Αν και έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, καινοτόμα και υψηλής τεχνολογίας, αλλά και στον ακαδημαϊκό χώρο ως καθηγήτρια Καινοτομίας στο Παρίσι, μέχρι τότε δεν είχε καταφέρει να βρει παπούτσια που θα ήταν ευέλικτα στον καθημερινό τρόπο ζωής μιας γυναίκας. 

Το 2009 ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο πρώτο ζευγάρι παπούτσια με τη βοήθεια 14 μηχανικών και τεχνικών υποδημάτων. Το 2013 δημιούργησε το brand "Tanya Heath Paris", με αποσπώμενο τακούνι και ρυθμιζόμενο ύψος. Με αυτό το τρόπο η σχεδιάστρια κατάφερε να δημιουργήσει ένα ζευγάρι παπούτσι που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της ημέρας.    

Το πιο χαριτωμένο όμως απ' όλα είναι ότι για να ευχαριστήσει τα άτομα που αφιέρωσαν το χρόνο, την εμπειρία και τη δημιουργικότητα τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της, όλα τα τακούνια έχουν τα ονόματα των ανδρών, ενώ όλα τα παπούτσια έχουν τα ονόματα των γυναικών που αφοσιώθηκαν σε αυτά.

Για να δείτε όλα τα νέα σχέδια της Tanya Heath μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!